0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 08:30 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Шляхи зменшення трудомісткості виробництва тваринницької продукції на прикладі діючого підприємства (ID:87740)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 45
Рік виконання: 2010
Вартість: 300
Купити цю роботу
Зміст
ВСТУП РОЗДІЛ 1. НАУКОВО-ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ТРУДОЄМКОСТІ ВИРОБНИЦТВА ТВАРИННИЦЬКОЇ ПРОДУКЦІЇ В СІЛЬСЬКОМУ ГОСПОДАРСТВІ 1.1 Основний зміст поняття трудових ресурсів в сільському господарстві 1.2 Поняття трудомісткості та методика її визначення в сільському господарстві 1.3 Тенденції та фактори трудомісткості виробництва продукції тваринництва в сільському господарстві РОЗДІЛ 2. ДІАГНОСТИКА ТРУДОМІСТКОСТІ ТВАРИННИЦЬКОЇ ПРОДУКЦІЇ ВСК „СВІТОЧ” 2.1. Природна, соціальна, еколого-економічна характеристика ВСК „Світоч” 2.2. Досягнутий рівень використання трудових ресурсів та трудомісткість тваринницької продукції в ВСК „Світоч” 2.3. Сучасний рівень ефективності та рентабельності господарювання підприємства РОЗДІЛ 3. ШЛЯХИ ЗНИЖЕННЯ ТРУДОМІСТКОСТІ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА В ВСК „СВІТОЧ” 3.1. Резерви підвищення продуктивності праці в галузі тваринництва ВСК „Світоч” 3.2. Баланс трудових ресурсів, планування затрат праці й чисельності працюючих як способи зниження трудомісткості виробництва продукції тваринництва на підприємстві. 3.3. Механізація та автоматизація виробництва тваринницької продукції, технічний сервіс на підприємстві ВИСНОВКИ СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову