0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ ПРОДУКЦІЇ ПІДПРИЄМСТВА "РОШЕН" (ID:934)

Тип роботи: дипломна
Сторінок: 118
Рік виконання: 2009
Вартість: 1500
Купити цю роботу
Зміст
ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ УПРАВЛІННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЮ ПРОДУКЦІЇ ПІДПРИЄМСТВА 6 1.1.Поняття та основні ознаки конкурентоспроможності 6 1.2.Сутність конкурентоспроможності продукції 18 1.3.Фактори впливу на конкурентоспроможність продукції підприємства 31 РОЗДІЛ 2. ОЦІНКА КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПРОДУКЦІЇ ДП "Кондитерська корпорація ROSHEN" 38 2.1. Загальна організаційно-економічна характеристика підприємства та ринку, на якому воно працює 38 2.2.Дослідження результатів діяльності та фінансового стану підприємства 46 2.3. Аналіз конкурентоспроможності продукції підприємства 54 РОЗДІЛ 3. ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПРОДУКЦІЇ ПІДПРИЄМСТВА ДП "Кондитерська корпорація ROSHEN" 65 3.1. Забезпечення якості та корисного ефекту продукції підприємства 65 3.2. Підвищення конкурентоспроможності продукції підприємства за допомогою нововведень 73 3.3.Контроль якості продукції, як засіб підвищення її конкурентоспроможності 82 ВИСНОВКИ 96 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 100 ДОДАТКИ 108
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову