0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Черкаський кооперативний коледж, Варіант №5, Інформатика і КТ, №3090 (ID:16772)

Тип роботи: контрольна
Сторінок: 26
Рік виконання: 2006
Вартість: 50
Купити цю роботу
Зміст
9. Види, призначення та склад операційних систем (ОС). Файлова структура ОС 20. Робота з даними (папками, файлами) та периферійними пристроями в мережному оточенні 38. Робота з графічними редакторами Задача № 40 Створіть файл документа, в якому: – установіть відступ першого рядка 1,5 см; – установіть вирівнювання абзацу - по ширині сторінки; – установіть праве і ліве поля – по 2,5 см, верхнє і нижнє – по 2 см. Верхній колонтитул – 1 см, нижній – 1,5 см; – у першому абзаці надрукуйте повністю Ваше пріз¬вище, ім'я, по батькові. Шрифт – Times New Roman, розмір – 16 пт; – у другому абзаці надрукуйте повну назву Вашої спеціальності, курс і номер групи. Шрифт – Аrіаl, розмір – 14 пт, курсив; – у третьому абзаці надрукуйте повну назву Вашого навчального закладу. Шрифт – Courier New, розмір – 13 пт, напівжирний курсив; – обрамуйте увесь текст подвійною рамкою з тінню товщиною 1,5 пт; – збережіть документ під іменем файла «Задача 40»; – запишіть файл на дискету для звіту. Задача № 55 Створіть електронну таблицю, в якій: – створіть заголовок «Інвентаризаційний опис № » і розмістіть його по центру таблиці; – введіть заголовки стовпців за зразком; – обрахуйте фактичні залишки товарів згідно з інвентаризаційним описом кожного найменування товару на основі таких даних: Інвентаризаційний опис № № з/п Назва товару Залишок на день поперед¬ньої інвента¬ризації, кг Надійшло товарів, кг Реалізовано товарів, кг Фактич¬ний за¬лишок, кг 1 Цукор-пісок 1233 2363 3083 ? 2 Цукор-рафінад 480 690 780 ? 3 Крупа гречана 1120 19 300 18 800 ? 4 Крупа манна 920 890 1032 ? 5 Макаронні вироби 570 490 1250 ? – установіть для таблиці автоформат "Финансовый 4"; – отримайте стовпчикову діаграму (гістограму) на робочому аркуші, до якої включіть лише назви товарів, залишок на день попередньої інвентаризації та фактичний залишок; – збережіть книгу під іменем файла «Задача 55»; – запишіть файл на дискету для звіту. Задача № 65 Створіть базу даних під іменем файла «Задача 65», в якій: – розробіть структуру бази даних та внесіть необ¬хідну інформацію до двох таблиць «Основні засоби» і «Відпові¬дальна особа» на основі таких даних: Інвен¬тарний номер Назва основного засобу Дата придбання Залиш¬кова вар¬тість, тис. грн Прізвище та ініціали мате¬ріально відпо¬відальної особи Номер цеху Телефон 701031 Холодильник 08.05.89 5087 Морозов Д.М. 1 2-65-69 701032 МХВ-піч 25.12.96 1083 Лимарчук Є.О. 2 2-36-62 701033 Дозатор 17.02.98 2984 Лямець Ж.П. 1 2-65-69 701034 Водонагрівач 21.07.97 896 Кузьміна Р.С. 2 2-36-62 701035 М'ясорубка 10.08.87 675 Галкіна О.Р. 1 2-65-69 – створіть прості форми для таблиць «Основні засо¬би» і «Відповідальна особа»; – створіть запит, у якому виберіть основні засоби, що мають залишкову вартість більше за 1 тис. грн; – отримайте звіт, до якого включіть дані з обох таб¬лиць і відсортуйте інформацію за назвою основного засобу в алфавітному порядку; – запишіть файл на дискету для звіту. Література
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову