0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Контролінг (ID:233044)

Тип роботи: контрольна
Дисципліна:Контролінг
Сторінок: 5
Рік виконання: 2018
Вартість: 80
Купити цю роботу
Зміст
Завдання 1. Підприємство прогнозує реалізовувати на ринку 32 000 шт. виробів за рік за ціною 2500 грн.за одиницю. Змінні витрати на одиницю виробу складають 1625 грн. Постійні витрати – 20 000 000 грн. Необхідно: 1) розрахувати точку беззбитковості, шт.; 2) розрахувати критичний обсяг реалізації, грн.; 3) визначити критичний обсяг реалізації графічним способом. Завдання 2. Підприємство «Секунда» виготовляє продукцію, і реалізує її за ціною 100 грн. за одиницю. Витрати підприємства на виробництво цієї продукції становлять: - змінні витрати на 1-цю прод.- 50 грн., - загальні постійні витрати – 21 000 грн. Необхідно визначити: 1) точку беззбитковості виробництва і реалізації продукції у грошовому та натуральному вимірниках; 2) обсяг реалізації продукції у грошовому та натуральному вимірниках, необхідний для отримання підприємством прибутку в сумі 5000 грн.; 3) який прибуток отримає підприємство при реалізації продукції на суму 120 000 грн. 4) показник запасу міцності підприємства при обсязі реалізації продукції на суму 120 000 грн. 5) коефіцієнт операційного левереджу підприємства; 6) якою буде сума прибутку підприємства, якщо обсяг реалізації продукції зросте на 10 % порівняно з обсягом реалізації у базовому періоді, що становив 120 000 грн.? Завдання 3. Визначити точку беззбитковості підприємства на основі даних, представлених у табл.. Стаття витрат Змінні витрати на од.продукції, грн Загальна сума постійних витрат, грн. Прямі матеріальні витрати 8 Прямі витрати на оплату праці 10 Загальновиробничі витрати 15 20000 Адміністративні витрати 5 40000 Витрати на збут 2 30000 Разом витрати 40 90000 Завдання 4. Фірма «Смак» виготовляє три види печива. Дані про витрати на виробництво печива, ціну його реалізації і структуру продажу подано у табл.. Показник Вид печива І ІІ ІІІ Ціна реалізації 1 кг печива, грн 130 145 140 Змінні витрати на 1 кг печива, грн 70 80 75 Структура продажу, % 50 30 20 Постійні витрати підприємства 50000 Необхідно визначити: 1) маржинальний дохід на одиницю продукції та коефіцієнт маржинального доходу; 2) точку беззбитковості діяльності підприємства у натуральному та грошовому вимірниках; 3) обсяг реалізації продукції, якщо фірма бажає отримати прибуток у сумі 90 000 грн. Завдання 5. Діяльність підприємства характеризується наступними показниками: - постійні витрати – 220 000 грн.; - змінні витрати на одиницю складають 8 грн.; - коефіцієнт маржинального доходу – 10% За наведеними даними необхідно визначити: 1. ціну продукції підприємства; 2. обсяг продажу для отримання операційного прибутку в сумі 85000 грн.; 3. маржинальний дохід на одиницю продукції.
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову