0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

ФОРМУВАННЯ ТА РОЗВИТОК КРИТИЧНОГО МИСЛЕННЯ НА УРОКАХ УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ Й ЛІТЕРАТУРИ В УМОВАХ КОМПЕТЕНТІСНОГО НАВЧАННЯ (ID:881155)

Тип роботи: стаття
Дисципліна:Література
Сторінок: 12
Рік виконання: 2023
Вартість: 1600
Купити цю роботу
Зміст
Яка структура наукової статті🧐: 1. Назва; 2. Коротка анотація під назвою; 3. Ключові слова 4. Актуальність дослідження, мета, завдання, рівень та практичне застосування; 5. Вступ; 6. Виклад основного матеріалу; 7. Висновки; 8. Анотація; 9. Список використаної літератури.
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
ФОРМУВАННЯ ТА РОЗВИТОК КРИТИЧНОГО МИСЛЕННЯ НА УРОКАХ УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ Й ЛІТЕРАТУРИ В УМОВАХ КОМПЕТЕНТІСНОГО НАВЧАННЯ У дослідженні розглядаються ключові методи критичного мислення, які застосовуються на уроках української мови та літератури. Для розгляду пропонуються етапи критичного мислення із практичними прикладами уроків. На прикладі аналізу творів І.Франка, В.Підмогильного та мовознавчого аналізу у старших класах, робимо висновок про необхідність застосування принципів критичного мислення у системі шкільного навчання. Ключові слова: критичне мислення, розминка, актуалізація, рефлексія, компетентісний аналіз, аргументація поглядів, технології освіти, українська література, аналіз теми, творчі здібності, альтернативні форми навчання. Актуальність дослідження. Сучасна освіта зазнає докорінних змін. Військові дії, складні умови проведення освітніх процесів у комбінації з технологічним розвитком стимулюють до критичного мислення у всіх сферах життя. У таких складний історичний період молодь зобов’язана вміти надавати відповідний контекст новим ідеям і знанням, оцінювати сучасні знахідки та відкидати знецінену інформацію. Під час вивчення української мови та літератури практика критичного мислення надзвичайно важлива, адже учням потрібно формувати і розвивати практичні уміння і навички, що дозволить їм ефективно переробляти здобуту інформацію в значущі ідеї, які потім використають на практиці. Також важливо порівнювати мистецько-історичні та літературні контексти із сучасністю, критично оцінювати творчість письменників у взаємозв’язку з російською агресією.