0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

УПРАВЛІННЯ ПОСТАЧАННЯМ ТА ЯКІСТЮ ВЕРШКІВ (ID:256514)

Тип роботи: дипломна
Дисципліна:Логістика
Сторінок: 86
Рік виконання: 2018
Вартість: Договірна
Купити цю роботу
Зміст
План ВСТУП РОЗДІЛ 1. Теоретичні засади управління постачанням та якістю вершків 1.1. Сучасний стан виробництва вершків в Україні 1.2. Законодавчо-нормативне регулювання якістю вершків 1.3. Формування каналів постачання вершків на підприємстві 1.4.Чинники які впливають на формування та стабілізацію вершків при зберіганні РОЗДІЛ 2. Товарознавча оцінка вершкової продукції 2.1. Організація, об’єкт та методи дослідження 2.2. Аналіз відповідності маркування та пакування вершків 2.3. Якість та безпечність вершків різних виробників 2.3.1. Органолептичні показники якості 2.3.2. Фізико-хімічні показники якості 2.3.3. Мікробіологічні показники якості 2.4. Дослідження споживчих переваг та конкурентноспрожоності вершків РОЗДІЛ 3. Особливості функціонування каналів постачання вершків на ТОВ «РІТЕЙЛ-ТРЕНД» 3.1. Характеристика процесу організації каналів постачання вершків на ТОВ «РІТЕЙЛ-ТРЕНД» 3.2. Аналіз економічної ефективності системи управління каналами постачання вершків на ТОВ «РІТЕЙЛ-ТРЕНД» 3.3. Шляхи удосконалення логістичних каналів постачання вершків на підрприємстві ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ ДОДАТКИ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову