0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

УПРАВЛIННЯ ПОСТАЧАННЯМ ТА ЯКIСТЮ РИБНИХ КОНСЕРВIВ В ТОМАТНОМУ СОУСI (ID:256521)

Тип роботи: дипломна
Дисципліна:Логістика
Сторінок: 142
Рік виконання: 2018
Вартість: Договірна
Купити цю роботу
Зміст
План ВСТУП РОЗДIЛ 1. ТЕОРЕТИЧНI ЗАСАДИ ПОСТАЧАННЯ РИБНИХ КОНСЕРВIВ В ТОМАТНОМУ СОУСI 1.1. Функцiї та принципи постачання товарiв на пiдприємствi 1.2. Оцiнювання пᴏстачальникiв прᴏдукцiї на пiдприємствi 1.3. Метᴏди ᴏцiнки ефективнᴏстi пᴏстачання тᴏварiв на пiдприємствi РОЗДIЛ 2. АНАЛIЗ ПОСТАЧАННЯ РИБНИХ КОНСЕРВIВ В ТОМАТНОМУ СОУСI НА ПIДПРИЄМСТВI ТОВ «РIТЕЙЛ-ТРЕНД» 2.1. Дослiдження механiзму постачання рибних консервiв у томатному соусi на пiдприємствi ТОВ «РIТЕЙЛ-ТРЕНД» 2.2. Оцiнювання ефективностi постачання консервiв в томатному соусi на пiдприємствi ТОВ «РIТЕЙЛ-ТРЕНД» 2.3. Напрями вдосконалення процесу постачання рибних консервiв на пiдприємствi ТОВ «РIТЕЙЛ-ТРЕНД» РОЗДIЛ 3. ФОРМУВАННЯ ЯКОСТI РИБНИХ КОНСЕРВIВ В ТОМАТНОМУ СОУСI НА ПIДПРИЄМСТВI ТОВ «РIТЕЙЛ-ТРЕНД» 3.1. Стан виробництва та споживання рибних консервiв в Українi 3.2. Законодавчо-нормативне регулювання виробництва та обiгу рибних консервiв 3.3. Фактори формування якостi рибних консервiв в томатному соусi 3.4. Квалiметрична оцiнка рибних консервiв в томатному соусi 3.5. Шляхи удосконалення асортименту та пiдвищення якостi рибних консервiв ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦIЇ СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ ДОДАТКИ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову