0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Управління збутом продукції підприємства харчової промисловості (ID:125215)

Тип роботи: дипломна
Дисципліна:Маркетинг
Сторінок: 98
Рік виконання: 2013
Вартість: 200
Купити цю роботу
Зміст
Основною метою дипломної роботи є дослідження особливостей організації збутової діяльності підприємства. Поставлена мета вимагає вирішення певних завдань: • розглянути значення, завдання та інформаційне забезпечення аналізу збуту продукції; • дослідити особливості методики аналізу збуту продукції; • провести аналіз системи збуту досліджуваного підприємства; • напрацювати рекомендації щодо вдосконалення системи збуту на досліджуваному підприємстві. Предметом дипломної роботи є економічні відносини, що виникають в процесі збуту продукції підприємства. Об’єктом дипломної роботи є аналіз організації збуту продукції ковбасного цеху
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову