0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Дослідження ринку сирів в Україні (ID:179983)

Тип роботи: контрольна
Дисципліна:Маркетинг
Сторінок: 20
Рік виконання: 2013
Вартість: 25
Купити цю роботу
Зміст
План 1. Назва ринку, класифікація за видом економічної діяльності 2. Товар як продукт діяльності 3. Межі товарного ринку 4. Суб’єкти товарного ринку 5. Державне регулювання: форми та напрямки 6. Виробництво і пропозиція
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Ринок сиру в Україні 1. Назва ринку, класифікація за видом економічної діяльності Українська молочна промисловість тримається на трьох китах – трьох основних напрямах діяльності: продукція з незбираного молока; сир; масло (а також сухе молоко й казеїн). Незважаючи на важливість виробництва того чи іншого товару, в Україні спостерігається стабільне зростання обсягів виробництва практично всіх основних молокопродуктів. А випуск деяких товарів за останні роки збільшився у декілька разів. Найістотніше зростання виробництва визначається щодо сирів. Зокрема, Україна входить у двадцятку сирних країн світу. Виробництво сиру є найбільш рентабельним серед молокопродуктів. Сир – один з найбільших поживних і калорійних харчових продуктів. Споживча цінність його обумовлена високою концентрацією білку і жиру, наявністю незамінних амінокислот, вітамінів, солей кальцію і фосфору, необхідних для нормального розвитку людини. Український ринок сиру на сьогодні оцінюється приблизно у 120 млн. т., або у 550-600 млн. грн.. у рік. При цьому виробництво сиру становить всього 3-3,5 кг на душу населення. Ринок сиру. КВЕД: DA 15.51.0 Секція D – переробна промисловість. Підсекція DА – виробництво харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів. Розділ 15 – виробництво харчових продуктів, напоїв. Група 15.1 – виробництво молочних продуктів та морозива. Клас 15.51 – перероблення молока та виробництво сиру. Підклас 15.51.0 – перероблення молока та виробництво сиру.