СтудентАспірант
0 800 330 485
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 19:00
Субота вихідний
Неділя
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

ЗВІТ ПРО ПРОХОДЖЕННЯ ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ З ФАХУ (ID:1271412)

Тип роботи: звіт з практики
Дисципліна:Менеджмент
Сторінок: 31
Рік виконання: 2024
Вартість: 800
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ЗАГАЛЬНЕ ОЗНАЙОМЛЕННЯ З ПІДПРИЄМСТВОМ 5 1.1. Загальна інформація 5 1.2. Структура управління 6 1.3. Основні показники діяльності 7 РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ СТАНУ ТА РЕЗУЛЬТАТІВ КОЖНОГО НАПРЯМКУ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА 10 2.1. Товарна діяльність підприємства, управління асортиментом 10 2.2 Управління персоналом 11 2.3 Управління маркетинговою та логістичною діяльністю 13 2.4 Стратегічне управління підприємством 16 РОЗДІЛ 3. РОЗРОБКА ПРОПОЗИЦІЙ ЩОДО УДОСКОНАЛЕННЯ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА 19 3.1. Загальна характеристика суті пропозиції 19 3.2. Обгрунтування доцільності застосування пропозиції 21 3.3 План заходів для впровадження пропозиції 22 ВИСНОВКИ 25 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 27 ДОДАТКИ 29
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
РОБОТА МІСТИТЬ ЗВІТ З ПРАКТИКИ ТА ЩОДЕННИК! ВСТУП Процес підготовки висококваліфікованих фахівців та реальний запит суспільства істотно підвищують рівень вимог до майбутніх управлінців, змінюють зміст і структуру завдань, які здобувач вищої освіти має вирішувати самостійно. Виробнича практика з фаху для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності «Менеджмент» є невід’ємною складовою освітньо-професійної підготовки фахівців зі спеціальності «Менеджмент» в Національному університеті біоресурсів і природокористування України. Виробнича практика з фаху проводиться згідно навчального плану протягом п’яти тижнів. Метою виробничої практики з фаху є формування професійних умінь і навичок щодо прийняття самостійних рішень під час професійної діяльності в реальних ринкових умовах; поглиблення та закріплення теоретичних знань; опанування сучасних прийомів, методів у сфері майбутньої професії; виховання потреби постійно поповнювати свої знання та творчо їх застосовувати в практичній діяльності в області аграрного менеджменту. Виробнича практика передбачає безперервність та послідовність набуття потрібного обсягу практичних умінь та навичок відповідно до вимог підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. Завдання: ‒ описати загальну інформацію по підприємству; ‒ виконати аналіз стану та результатів кожного напрямку діяльності; ‒ визначити проблемні питання сучасного стану на підприємстві; ‒ розробити рекомендації щодо удосконалення діяльності підприємства. Під час виробничої практики відпрацьовується система умінь і набуті навички щодо вирішення типових завдань відповідно до посад, основним видом діяльності яких є управлінська діяльність. Об’єктом дослідження є звітна документація магазину ФОП ПомилуйкоО.В., а предметом дослідження є процес створення пропозицій щодо удосконалення діяльності ФОП Помилуйко О. В. Інформаційну базу дослідження складають паспорт підприємства, звітні форми директора, звітні форми головного бухгалтера, звітні форми інспектора з кадрів, роботи та інтернет-джерела з операційного менеджменту, корпоративного управління, документи та сайти, що містять інформацію про діяльність ФОП Помилуйко О. В. Структура звіту з проходження виробничої практики : вступ, три розділи, висновки, список літератури, додатки. Загальний обсяг роботи складає 31 сторінку, налічує 7 таблиць, 1 рисунок та список використаних джерел, що складається із 20 позицій.