0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ФІРМИ ТА РОЗВИТОК ПОПИТУ СПОЖИВАЧІВ (ID:14916)

Тип роботи: дипломна
Дисципліна:Менеджмент
Сторінок: 104
Рік виконання: 2005
Вартість: 200
Купити цю роботу
Зміст
Вступ РОЗДІЛ 1. Теоретичні основи забезпечення конкурентоспроможності фірми 1.1 Сутність та особливості конкуренції, конкурентних переваг та конкурентоспроможності 1.2 Форми, методи і стратегії забезпечення конкурентоспроможності фірми 1.3 Орієнтація на споживача для забезпечення і попиту в умовах конкуренції 1.4 Розгляд методик оцінки конкурентоспроможності фірми РОЗДІЛ 2. Аналіз забезпечення конкурентоспроможності підприємства і розвиток попиту споживачів (на прикладі ВАТ “Вінницький олійножировий комбінат”) 2.1 Організаційна характеристика ВАТ “Вінницький олійножировий комбінат” та аналіз основних показників діяльності 2.2 Аналіз та оцінка конкурентоспроможності фірми 2.3 Дослідження процесу управління конкурентоспроможністю фірми... РОЗДІЛ 3. Шляхи вдосконалення забезпечення конкурентоспроможності підприємства 3.1 Формування механізмів управління конкурентоспроможністю підприємства 3.2 Розробка стратегії розвитку підприємства для забезпечення його конкурентоспроможності 3.3 Розробка методики визначення пріорітетних зовнішніх ринків збуту, на яких може конкурувати фірма Висновки Список використаної літератури Додатки
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Інші роботи з даної категорії: