0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Інститут культури, Варіант №3, Менеджмент СКД, №2520 (ID:15494)

Тип роботи: контрольна
Дисципліна:Менеджмент
Сторінок: 18
Рік виконання: 2010
Вартість: 50
Купити цю роботу
Зміст
1. Визначити рівні управління та групи менеджерів низової, середньої і вищої ланок. Окреслити найважливіші функціональні обов’язки керівника та його заступників, керівника виробничого підрозділу 2. Специфіка менеджменту в готельно-ресторанному бізнесі Література
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Інші роботи з даної категорії: