0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Підвищення рівня конкурентоспроможності управлінського капіталу виноробних підприємств (ID:202425)

Тип роботи: магістерська
Дисципліна:Менеджмент
Сторінок: 123
Рік виконання: 2017
Вартість: 400
Купити цю роботу
Зміст
ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. НАУКОВО-ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ФОРМУВАННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ УПРАВЛІНСЬКОГО КАПІТАЛУ 6 1.1. Сутність управлінського капіталу та підходи до формування конкурентоспроможності управлінського капіталу 6 1.2. Фактори впливу на конкурентоздатність управлінського капіталу 14 1.3. Напрями підвищення рівня конкурентоспроможності управлінського капіталу в системі оцінки конкурентних переваг та стимулювання результативності 26 Висновки до розділу 1 34 РОЗДІЛ 2. ОЦІНКА РІВНЯ ФАКТОРІВ ТА КРИТЕРІЇВ ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ УПРАВЛІНСЬКОГО КАПІТАЛУ ПІДПРИЄМСТВ 35 2.1. Аналіз рівня конкурентоспроможності управлінського капіталу підприємств виноробної галузі 35 Порівняльна характеристика штатних працівників облікового складу вітчизняних підприємств* 35 2.2. Вплив факторів на процеси формування конкурентоспроможності управлінського персоналу 52 2.3. Критерії побудови ефективної структури системи оцінки, стимулювання і активізації персоналу 70 Висновки до розділу 2 82 РОЗДІЛ 3. ФОРМУВАННЯ МЕХАНІЗМУ ПІДВИЩЕННЯ РІВНЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ УПРАВЛІНСЬКОГО КАПІТАЛУ ВИНОРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВ 83 Висновки до розділу 3 105 ВИСНОВКИ 107 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 110 ДОДАТКИ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Метою дипломної роботи є розробка теоретичних засад і практичних рекомендацій щодо формування, функціонування та впровадження механізму ефективного використання управлінського капіталу. Для досягнення мети в роботі поставлені та вирішені наступні завдання: - висвітлена сутність управлінського капіталу та підходи до формування конкурентоспроможності управлінського капіталу; - визначені закономірності, принципи та методи управління конкурентоспроможністю управлінського капіталу; - досліджені напрями підвищення рівня конкурентоспроможності управлінського капіталу в системі оцінки конкурентних переваг та стимулювання результативності; - проведено аналіз рівня конкурентоспроможності управлінського капіталу підприємств виноробної галузі; - визначено вплив факторів на процеси формування конкурентоспроможності управлінського персоналу; - визначені критерії побудови ефективної структури системи оцінки, стимулювання і активізації управлінського персоналу; - досліджено стратегічні засади формування та використання управлінського капіталу; - досліджено особливості взаємодії складових елементів механізму оцінки, стимулювання та підвищення конкурентоспроможності управлінського персоналу підприємств виноробної галузі; - здійснено оцінку процесів підвищення конкурентоспроможності управлінського капіталу підприємств. Об’єктом дослідження є процесс формування та використання управлінського капіталу Предметом дослідження є теоретичні та практичні засади підвищення конкурентоспроможності управлінського капіталу.
Інші роботи з даної категорії: