0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Оперативне управління виробництвом (ID:26993)

Тип роботи: курсова
Дисципліна:Менеджмент
Сторінок: 38
Рік виконання: 2007
Вартість: 20
Купити цю роботу
Зміст
Вступ 1. Теоретичні основи оперативного управління виробництвом 1.1. Оперативне управління виробництвом, як організаційно – планова система. Функції системи 1.2. Загальні вимоги до системи оперативного управління виробництвом і її елементи 1.3. Цілі і задачі оперативного управління виробництвом 1.4. Поточний контроль і регулювання виробництва (виробниче диспетчирування) 1.5. Організація роботи апарату – загальнозаводських і цехових диспетчерських служб 2. Практичні аспекти оцінки оперативного управління виробництвом по ват „черкасисільмаш” 2.1. Техніко – економічна характеристика підприємства ват «черкасисільмаш» 2.2. Аналіз організаційної структури управління виробництвом, її відповідність методологічним вимогам 2.3. Стан оперативного управління на підприємстві 3. Пропозиції з удосконалення системи оперативного управління виробництвом 3.1. Покращення організаційної структури управління виробництвом 3.2. Удосконалення системи оперативного управління на підприємстві Висновок Список використаної літератури В ринкових умовах господарювання перед виробничим підприємством виникла низка дуже складних і невідкладних маркетингових задач. Для їх вирішення необхідні не тільки зміни в організаційно-управлінських структурах, але й глибоке переусвідомлення виробничих процесів і зовнішньо-економічної діяльності, виробничих утворень. Висунення концепції ринкової економіки потребує удосконалення виробництва товару споживача і змушує зовсім по-іншому розглядати завдання і функції діяльності структурних підрозділів підприємств. У концепції удосконалення виробництва товарів переважає збутова орієнтація структури підприємства, при якій основним об’єктом уваги є товари, тому і орієнтація оперативного управління, перш за все, направлена на забеспечення виробництва. З виникненням ринкової концепції удосконалення товару покупця корінним чином змінює свідомість виробника, яка орієнтується на потреби споживача, тому виникають в діяльності диспетчерських служб нові підходи. При цьому істотно змінюється характер діяльності підприємств і його структурно утворюючі фактори. Перелік графічного матеріалу Таблиця 2.1.1 Техніко-економічні показники діяльності підприємства Таблиця 3.1. Штатний розклад Таблиця 3.2 Порівняння розрахункової та фактичної чисельності ІТП і службовців. Таблиця 3.3. Чисельність працівників управління укрупнених підрозділів по категоріях
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Інші роботи з даної категорії: