0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Інтернет-технології як чинник підвищення ефективності діяльності підприємства готельного бізнесу (ID:273813)

Тип роботи: курсова
Дисципліна:Менеджмент
Сторінок: 57
Рік виконання: 2017
Вартість: 210
Купити цю роботу
Зміст
ВСТУП РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ ІНТЕРНЕТ-ТЕХНОЛОГІЙ ЯК ЧИННИКА ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ 1.1 Сутність та види сучасних інтернет-технологій 1.2 Особливості та структура інтернет-технологій у готельному бізнесі 1.3 Застосування інструментів інтернет-маркетингу в системі просування готельного підприємства РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ІНТЕРНЕТ-ТЕХНОЛОГІЙ НА ПРИКЛАДІ ГОТЕЛЮ "КОЗАЦЬКИЙ" 2.1 Організаційно-технологічна характеристика готельного підприємства «Козацький» 2.2 Аналіз зовнішнього та внутрішнього середовища за допомогою побудови матриці SWOT на підприємстві «Козацький» 2.3 Оцінка використання інтернет-технологій у діяльності готелю «Козацький» РОЗДІЛ 3. УДОСКОНАЛЕННЯ ІНТЕРНЕТ-ТЕХНОЛОГІЙ НА ТУРИСТИЧНОМУ ПІДПРИЄМСТВІ "КОЗАЦЬКИЙ" 3.1 Впровадження автоматизованої системи управління «SUPERHOTEL» та просування послуг у власній мережі Wi-Fi за допомогою сервісу flyMenu на підприємстві готельного господарства "Козацький" ВИСНОВКИ СПИСОК ЛІТЕРАТУРНИХ ДЖЕРЕЛ ДОДАТКИ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
3. Організаційна структура готельного підприємства "Козацький" В готелі "Козацький" чітко розподілені повноваження і міри відповідальності по кожній посаді. Структура управління на підприємстві – лінійна. Лінійний тип організаційної структури управління характеризується лінійними формами зв'язку між ланками управління і, як наслідок, концентрацією всього комплексу функцій управління та вироблення управлінських дій в одній ланці управління [15]. Сутність лінійного управління полягає в тому, що очолює кожен виробничий підрозділ керівник, який здійснює всі функції управління. Кожен працівник підрозділу безпосередньо підпорядковується тільки цьому керівнику. В свою чергу, останній є підзвітним вищому органу. Підлеглі виконують розпорядження тільки свого безпосереднього керівника. Вищий орган (керівник) не має права віддавати розпорядження робітникам, минаючи їх безпосереднього керівника (тобто реалізується принцип єдиноначальності керівництва) (Додаток Б). 7. Аналіз основних фінансових показників Аби проаналізувати основні економічні показники діяльності підприємства, необхідно використовувати такі форми фінансової звітності: - Баланс (Звіт про фінансовий стан); - Звіт про фінансові результати (Звіт про сукупний дохід) (Додаток В). Нижче наведені результати аналізу платоспроможності готелю "Козацький" за 2014 та 2015 роки для визначення рівня ліквідності підприємства готельного господарства, що дозволило обґрунтувати напрями управління ліквідністю, зокрема при проведенні контролю форми отримання доходів від надання готельних послуг (Табл. 2.11). Таблиця 2.11 Аналіз основних економічних показників діяльності готелю "Козацький" № з/п Показники 2014 рік 2015 рік Відхилення (+ -) Абсолютне (+-) Відносне, % 1 2 3 4 5 6 1 Чистий дохід (виручка) від реалізації продукції (товарів, робіт, послуг), тис. грн. 8357 14966 +6609 79 2 Собівартість реалізованої продукції (товарів, робіт, послуг), тис. грн. (9560) (16960) +7400 77,4 3 Собівартість у відсотках до виручки, % 1439 1133 -306 -21,2 4 Валовий збиток, тис. грн. (1203) (1994) -791 65,7 5 Інші операційні доходи, тис.грн. 785 5840 +5055 643,9 Продовження табл. 2.11 1 2 3 4 5 6 6 Адміністративні витрати, тис.грн. (2212) (3485) +1273 57,5 7 Витрати на збут, тис.грн. (1605) (1845) +240 14,9 8 Інші операційні витрати, тис.грн. (137) (726) +589 429,9 9 Фінансові результати від операційної діяльності: збиток, тис. грн. (4372) (2210) -2162 -49,4 10 Дохід від участі в капіталі, тис.грн. - - - - 11 Інші фінансові доходи - - - - 12 Інші доходи 13 7 -6 -46,1 13 Фінансові витрати - - - - 14 Інші витрати (1236) (6) -1230 -99,5 15 Фінансові результати від звичайної діяльності до оподаткування: збиток, тис. грн. (5595) (2209) -3386 -60,5 16 Податок на прибуток від звичайної діяльності, тис. грн. - - - - 17 Фінансові результати від звичайної діяльності: збиток, тис. грн. (4372) (2210) -2162 -49,4 З таблиці видно, що за 2015 рік підприємство отримало чистого доходу (виручки) від реалізації продукції (товарів, робіт, послуг) 14966 тис. грн, що на 6609 тис. грн або на 79% більше у порівнянні з попереднім періодом. У 2015 році відбулося збільшення величини собівартості реалізованих послуг на рівні незначного збільшення чистого доходу від їх реалізації. Основна діяльність готелю "Козацький" за 2015 та 2014 роки була збитковою.
Інші роботи з даної категорії: