0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Удосконалення управління конкурентоспроможністю підприємства (ID:36013)

Тип роботи: дипломна
Дисципліна:Менеджмент
Сторінок: 111
Рік виконання: 2012
Вартість: 500
Купити цю роботу
Зміст
ВСТУП РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ ДОСЛІДЖЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА 1.1. Сутність, рівні та класифікація конкурентоспроможності підприємства 1.2. Підходи до управління конкурентоспроможністю підприємства 1.3. Підходи до оцінки конкурентоспроможності продукції підприємств РОЗДІЛ 2. ОЦІНКА ЕФЕКТИВНОСТІ УПРАВЛІННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЮ ТОВ «БЕРДИЧІВСЬКИЙ ПИВОВАРНИЙ ЗАВОД» 2.1. Організаційно-економічна характеристика підприємства 2.2. Аналіз рівня конкурентоспроможності ТОВ «Бердичівський пивоварний завод» 2.3. Оцінка конкурентних переваг ТОВ «Бердичівський пивоварний завод» та управлінських дій з їх використання РОЗДІЛ 3. ШЛЯХИ УДОСКОНАЛЕННЯ УПРАВЛІННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЮ ТОВ «БЕРДИЧІВСЬКИЙ ПИВОВАРНИЙ ЗАВОД» 3.1. Оптимізація організаційно-економічного механізму управління конкурентоспроможністю підприємства 3.2. Врахування особливостей попиту на продукцію ТОВ «Бердичівський пивоварний завод» як фактор підвищення його конкурентоспроможності 3.3. Заходи з підвищення ефективності управління конкурентоспроможністю продукції ТОВ «Бердичівський пивоварний завод» та оцінка їх ефективності ВИСНОВКИ ПРОПОЗИЦІЇ ПЕРЕЛІК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ ДОДАТКИ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Інші роботи з даної категорії: