0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Організація виробництва продукції тваринництва та шляхи її вдосконалення в сільськогосподарських підприємствах Рівненської області. (ID:52825)

Тип роботи: магістерська
Дисципліна:Менеджмент
Сторінок: 100
Рік виконання: 2012
Вартість: 2000
Купити цю роботу
Зміст
Зміст ВСТУП РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА 1.1. Основи функціонування галузі тваринництва 1.2. Методологічні основи визначення ефективності виробництва продукції тваринництва 1.3. Методика дослідження РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА В СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВАХ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ 2.1. Організаційно-економічна характеристика галузі тваринництва в Рівненській області 2.2. Аналіз поголів’я, продуктивності тварин та валового виробництва продукції 2.3. Аналіз ефективності молоковиробництва досліджуваного регіону 2.4. Аналіз собівартості виробництва продукції тваринництва і його доходності в сільськогосподарських підприємствах Рівненської області РОЗДІЛ 3. ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ГАЛУЗІ ТВАРИННИЦТВА РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ 3.1.Зміцнення кормової бази – основа підвищення ефективності виробництва продукції тваринництва 3.2. Основні напрями підвищення ефективності виробництва продукції тваринництва в сільськогосподарських підприємствах Рівненської області 3.3. Шляхи підвищення ефективності та конкурентоспроможності галузі тваринництва в Рівненській області РОЗДІЛ 4. ОХОРОНА ПРАЦІ ТА ЗАХИСТ НАСЕЛЕННЯ В НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЯХ ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ БІБЛІОГРАФІЧНИЙ СПИСОК
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Інші роботи з даної категорії: