0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Соціально-економічна характеристика організації на прикладі ПАТ «Черкаський хлібокомбінат» (ID:727756)

Тип роботи: курсова
Дисципліна:Менеджмент
Сторінок: 22
Рік виконання: 2021
Вартість: 400
Купити цю роботу
Зміст
План 1. Соціально-економічна характеристика організації 2. Характеристика установчих документів організації 3. Внутрішня побудова організації 4. Визначення змісту робіт згідно рівнів управління 5. Характеристика якості надання послуг/виробництва продукції 6. Оцінка кадрової політики організації 7. Розподіл функцій, повноважень та відповідальності в організації 8. Характеристика методів та інструментів адміністративної діяльності 9. Система адміністративного діловодства та документування управлінської діяльності
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
1. Соціально-економічна характеристика організації Відомості про підприємство 2. Характеристика установчих документів організації Товариство здійснює діяльність на підставі та у повній відповідності до Конституції України, Цивільного та Господарського кодексу України, Законів України «Про акціонерні товариства», «Про цінні папери та фондовий ринок», «Про національну депозитарну систему та особливості електронного обігу цінних паперів в Україні» та інших законодавчих актів, які діють на території України. Товариство діє на основі статуту (Додаток А).3. Внутрішня побудова організації Організаційна структура управління – це конструкція організації, на основі якої здійснюється управління. Основу діяльності кожного підприємства становлять виробничі процеси, що виконуються у відповідних підрозділах. Саме склад цих підрозділів і характеризує виробничу структуру підприємства. На ПАТ "Черкаський хлібокомбінат" в основу виробничої структури покладено цехову виробничу структуру. ПАТ «Черкаський хлібокомбінат» - сучасний представник хлібопекарної галузі України. Підприємства компанії оснащені високотехнологічним обладнанням для виробництва хліба і хлібобулочних виробів на будь-який смак. 4. Визначення змісту робіт згідно рівнів управління Висока якість готової продукції складається з багатьох факторів, одне з них - дотримання технологічних вимог до обробки продуктів і приготування страв на всіх стадіях виробничого процесу. 5. Характеристика якості надання послуг/виробництва продукції Сертифікація - це процедура підтвердження відповідності продукції вимогам нормативних документів. Вона покликана бути бар'єром неякісній продукції та послугам на шляху до споживачів. У перекладі з латинської сертифікація означає «зроблено вірно».6. Оцінка кадрової політики організації Кадри - це штатні кваліфіковані працівники з певною професійною підготовкою, які мають спеціальні знання, трудові навички чи досвід роботи у вибраній сфері діяльності.8. Характеристика методів та інструментів адміністративної діяльності Нарада як засіб колективного вирішення проблем є однією з ефективних форм управлінської діяльності. Підготовка9. Система адміністративного діловодства та документування управлінської діяльності Діловодство має особливе значення у здійсненні дійового контролю за виконанням управлінських рішень, адже перевірка виконання є головною ланкою в організаційній роботі будь-якої установи чи організації.