0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Управління якістю продукції підприємства (ID:826647)

Тип роботи: магістерська
Дисципліна:Менеджмент
Сторінок: 127
Рік виконання: 2016
Вартість: 7000
Купити цю роботу
Зміст
ВСТУП РОЗДІЛ 1 ТЕОРЕТИКО-МЕТОДИЧНІ ПІДХОДИ ПО ПІДВИЩЕННЮ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ НА ПІДПРИЄМСТВІ 1.1. Сутність характеристики ефективності виробництва 1.2. Типи ефективності виробництва та фактори їх зростання 1.3. Суть і функції організації виробництва РОЗДІЛ 2 ЕКОНОМІЧНИЙ АНАЛІЗ УПРАВЛІННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ НА ПІДПРИЄМСТВІ «.........» 2.1. Загальна характеристика та аналіз основних економічних показників діяльності на ВАТ "........." 2.2. Фінансово-економічний аналіз діяльності підприємсва 2.3. Аналіз основних конкурентів підприємсва РОЗДІЛ 3 УДОСКОНАЛЕННЯ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ З МЕТОЮ ОРГАНІЗАЦІЇ ТА ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИРОБНИЦТВА 3.1.Стратегічні напрямки та шляхи поліпшення якості продукції ВАТ «...........» 3.2. Впровадження інновацій з цілью підвищення ефективності виробництва 3.3. Оцінка ефективності системи управління якістю та формування інвестиційного проекту поліпшення якості продукції РОЗДІЛ 4 ОХОРОНА ПРАЦІ ТА БЕЗПЕКА В НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЯХ 4.1. Вимоги до техніки безпеки 4.2. Охорона праці на ВАТ «..........» 4.3. Пожежна безпека на підприємстві 4.4. Заходи по зберіганню навколишнього середовища ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Актуальність теми дослідження. У ринковій економіці вирішаль-ним чинником комерційного успіху є ефективність господарської діяльнос-ті підприємства. Це багатоаспектне поняття, що означає відповідність ви-роблюваних підприємством товарів і послуг умовам ринку, конкретним вимогам споживачів не лише по своїх якісних, технічних, економічних, ес-тетичних характеристиках, але і по комерційних і іншим умовам їх реалі-зації, що включають такі поняття, як ціна, терміни постачання, канали збу-ту, сервіс, реклама і так далі Актуальність вибраної теми дипломного проекту «Управління якістю продукції підприємства (на прикладі ВАТ «Кременчукм’ясо»)» визнача-ється необхідністю забезпечити стійкий розвиток підприємства для досяг-нення поставленого завдання прискореного розвитку нашої країни. Здола-ти залежність економічного стану країни, що склалася, від експорту сиро-винних ресурсів і імпорту готових високотехнологічних виробів промис-лового призначення і споживчих товарів можна лише навчившись випус-кати вітчизняну високоякісну конкурентоздатну продукцію при неухиль-ному зниженні витрат на її виготовлення, тобто постійно підвищуючи ефе-ктивність господарської діяльності. Протягом багатьох десятків років в нашій країні, в умовах високої монополізації виробників, регулювальником виробництва продукції був не реальний попит, а виробництво і адміністративно-командний механізм ро-зподіли, які регулювали вжиток, формували потреби і випуск показників. У цих умовах проблема ефективності господарської діяльності у ви-робників практично не вставала. З розвитком ринкового механізму ця проблема в нашій країні, природно, різко загострилася, і її рішення вима-гало від всіх суб'єктів ринку активного пошуку доріг підвищення ефектив-ності діяльності. У зв'язку з цим в сучасній економіці головним напрямом фінансово-економічній і виробничо-збутовій стратегії кожного підприємс-тва стає підвищення якості і конкурентоспроможності продукції, що випу-скається, для закріплення його позицій на ринку в цілях підвищення ефек-тивності господарської діяльності і здобуття максимального прибутку. Мета і завдання дослідження. Метою дипломного проекту є роз-робка рекомендацій по управлінню якістю продукції діяльності підприємс-тва . При виконанні дипломного проекту були поставлені і вирішені на-ступні завдання: - розглянуті суть і значення економічної ефективності виробництва; - визначені показники ефективності господарської діяльності підпри-ємства; - проведений аналіз основних техніко-економічних показників діяль-ності ВАТ «Кременчукм’ясо»; - проведений аналіз ефективності діяльності ВАТ «Кременчукм’ясо»; - розробка та обґрунтування заходів по підвищенню ефективності ді-яльності ВАТ «Кременчукм’ясо». Предмет і об'єкт дослідження. Об'єктом дослідження є ВАТ «Кре-менчукм’ясо». Предметом дослідження є ефективність діяльності аналізованого під-приємства. Методологія і методика дослідження. Дипломний проект склада-ється зі вступу, чотирьох глав, висновку і списку використаної літератури. Теоретичною і методологічною основою роботи послужили резуль-тати досліджень в області ефективності діяльності підприємства. Дослі-дження будувалося із застосуванням принципів системного підходу. При цьому використовувалися матеріали, надані ВАТ «Кременчукм’ясо», уч-бова і наукова література. В роботі розглядаються характеристики ефективності виробництва, його суть і функції організації, надається характеристика ВАТ «Кремен-чукм’ясо», зроблена оцінка конкурентних переваг підприємства; прово-диться фінансово-економічний аналіз діяльності ВАТ; розглядаються стра-тегічні напрямки та шляхи поліпшення якості продукції ; надається оцінка ефективності системи управління якістю данного підприємства. Дані дослідження можуть представляти теоретичну і практичну цін-ність для керівників, що працюють над підвищенням ефективності діяльно-сті підприємства.
Інші роботи з даної категорії: