0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

РОЗРОБЛЕННЯ ПРОПОЗИЦІЙ ЩОДО ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ ПІДПРИЄМСТВА (ID:944527)

Тип роботи: бакалаврська
Дисципліна:Менеджмент
Сторінок: 50
Рік виконання: 2023
Вартість: 8000
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ ВСТУП....................................................................................…………………….3 РОЗДІЛ І. ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ ФОРМУВАННЯ ТА РОЗВИТКУ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ………………………………..5 1.1 Основні поняття системи управління персоналом підприємства…………..5 1.2 Нормативно-методичне забезпечення системи управління персоналом підприємства……………………………………………………………………..11 РОЗДІЛ ІІ. ХАРАКТЕРИСТИКА ГОСПОДАРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ГОТЕЛЬНОГО-РЕСТОРАННОГО КОМПЛЕКСУ «ВАЛЕРІЯ»……......16 2.1 Загальна характеристика господарської діяльності ГРК «Валерія» ……...16 2.2 Аналіз функціональних обов'язків співробітників ГРК «Валерія»………..21 2.3 Аналіз конфліктних ситуацій між клієнтами та персоналом ГРК "Валерія" ……………………………………………………..27 РОЗДІЛ ІІІ. ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ ГРК "ВАЛЕРІЯ"………………………...33 3.1 Заходи щодо підвищення ефективності системи управління персоналом ГРК "Валерія"……………………………...…………………...………………..33 3.2 Введення посади менеджмера з персоналу у ГРК "Валерія"…………......39 ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ …………….......................................………47 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ................................................…….50 ДОДАТКИ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Ефективна робота підприємств готельно-ресторанного типу в умовах постійно зростаючої конкуренції неможлива без підвищення ефективності роботи на всіх рівнях організації. Успіх на шляху досягнення найважливіших стратегічних цілей підприємства багато в чому залежить від того, якою мірою персонал обізнаний про стратегічні цілі та наскільки він зацікавлений і підготовлений до роботи з їх досягнення. Необхідність швидких організаційних змін і зміни принципів управління в умовах наростання конкурентної боротьби - все це передбачає зростання продуктивності праці персоналу, підвищення якості продукції, творче і новаторське ставлення до справи. Персонал є найважливішим фактором у розвитку будь-якої організації. Недостатня увага з боку керівництва питанням персоналу призводить до посилення плинності, виникнення невдоволення в колективі, падіння працездатності, розладу системи управління в цілому. У сфері ресторанно-готельного бізнесу це відчувається досить гостро, тому що прибутковість підприємств сфери послуг безпосередньо залежить від ступеня задоволеності відвідувачів, що, своєю чергою, має забезпечити грамотний і кваліфікований персонал. Нині знайти на ринку праці персонал необхідної компетенції досить складно. В умовах війни багато підприємств намагаються вижити, мінімізуючи витрати на персонал . Відсутність системи додаткової мотвації на підприємстві призводить до того, що кваліфікований і освічений персонал оминає його стороною, бажаючи заробляти більше. Унаслідок недосконалості управління персоналом підприємств харчування, відсутності мотивації та стимулів серед молодих людей набув поширення стереотип, що робота подібного роду несерйозна і не дає особливих перспектив. Таким чином, питання про підвищення ефективності системи управління персоналом на підприємствах цієї галузі стоїть досить гостро.
Інші роботи з даної категорії: