0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Формування профілів ризику при імпорті сухих сніданків (ID:105339)

Тип роботи: магістерська
Дисципліна:Митна справа
Сторінок: 116
Рік виконання: 2016
Вартість: 5000 (договірна)
Купити цю роботу
Зміст
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНІ ЗАСАДИ ТА МИТНЕ ОФОРМЛЕННЯ 1.1. Законодавчо-нормативна база, що регламентує порядок переміщення сухих сніданків в Україні 1.2. Сучасний стан та тенденції розвитку ринку в Україні та світі 1.3. Класифікація згідно з УКТЗЕД 1.4. Вимоги до якості, маркування, паковання РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ АСОРТИМЕНТУ ТА ТОВАРОЗНАВЧА ЕКСПЕРТИЗА СУХИХ СНІДАНКІВ ДЛЯ МИТНОГО КОНТРОЛЮ 2.1. Організація, об’єкти та методи дослідження сухих сніданків……………..41 2.2. Аналіз асортименту сухих сніданків на ринку України……………..……..46 2.3. Розробка критеріїв, методів, засобів ідентифікації сухих сніданків……....52 2.4. Товарознавча експертиза сухих сніданків та оформлення її результатів....55 3.1. Тарифні та нетарифні заходи при митному оформленні сухих сніданків 3.2. Особливості визначення коду за УКТ ЗЕД, можливих товарів прикриття, країни 3.3. Визначення МВ та нарахування митних платежів при МО... 3.4. Формування профілів ризику 3.5. Пропозиції щодо мінімаліза....
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Випускна кваліфікаційна робота. Формування профілів ризику при імпорті сухих сніданків. 2016 р. захищено на "відмінно" ВСТУП……………..…………………………………………………………………..10 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНІ ЗАСАДИ ТА МИТНЕ ОФОРМЛЕННЯ СУХИХ СНІДАНКІВ 1.1. Законодавчо-нормативна база, що регламентує порядок переміщення сухих сніданків в Україні………………………………………………………………...14 1.2. Сучасний стан та тенденції розвитку ринку сухих сніданків в Україні та світі……………………………………………………………………………..…..19 1.3. Класифікація сухих сніданків згідно з УКТЗЕД………………………..…....28 1.4. Вимоги до якості, маркування, паковання сухих сніданків……………...….31 РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ АСОРТИМЕНТУ ТА ТОВАРОЗНАВЧА ЕКСПЕРТИЗА СУХИХ СНІДАНКІВ ДЛЯ МИТНОГО КОНТРОЛЮ 2.1. Організація, об’єкти та методи дослідження сухих сніданків……………..41 2.2. Аналіз асортименту сухих сніданків на ринку України……………..……..46 2.3. Розробка критеріїв, методів, засобів ідентифікації сухих сніданків……....52 2.4. Товарознавча експертиза сухих сніданків та оформлення її результатів....55 РОЗДІЛ 3. ФОРМУВАННЯ ПРОФІЛІВ РИЗИКУ СУХИХ СНІДАНКІВ 3.1. Тарифні та нетарифні заходи при митному оформленні сухих сніданків...64 3.2. Особливості визначення коду за УКТ ЗЕД сухих сніданків, можливих товарів прикриття, їх країни походження ………………………………………72 3.3. Визначення митної вартості та нарахування митних платежів при митному оформленні сухих сніданків ………………………………..……………………78 3.4. Формування профілів ризику сухих сніданків ……………………...………. 3.5. Пропозиції щодо мінімалізації ризиків при митному оформленні сухих сніданків…………………………………………………………………………… ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ…………………………………………………...… СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ………………………………………….... ДОДАТКИ………..………………………………………………………………….. Для досягнення мети були поставлені наступні завдання: - проаналізувати законодавчо-нормативну базу, що регламентує порядок переміщення сухих сніданків в Україні; - дослідити сучасний стан та тенденції розвитку ринку сухих сніданків в Україні та світі; - проаналізувати класифікацію сухих сніданків згідно з УКТЗЕД; - вивчити вимоги до якості, маркування, паковання сухих сніданків; - проаналізувати асортимент сухих сніданків на ринку України; - розробити критерії, методи, засоби ідентифікації сухих сніданків; - провести товарознавчу експертизу сухих сніданків та оформити її результати; - визначити тарифні та нетарифні заходи при митному оформленні сухих сніданків; - навести особливості визначення коду за УКТЗЕД сухих сніданків, можливих товарів прикриття; - визначити митну вартість та нарахувати митні платежі при митному оформленні сухих сніданків; - сформувати профілі ризику сухих сніданків; - розробити пропозиції щодо мінімалізації ризиків при митному оформленні сухих сніданків. Об’єкт дослідження - сухі сніданки вітчизняних та закордонних виробників: хрусткі кульки з какао; подушечки з шоколадною начинкою; мультизернові пластівці, що переміщуються через митний кордон України. Предмет дослідження - показники якості сухих сніданків, митне оформлення та профілі ризику сухих сніданків в режимі імпорту. Структура роботи: робота складається зі вступу, трьох розділів, висновків та пропозицій, списку використаних джерел (98), додатків (8). Зміст роботи висвітлено на 116 сторінках основного тексту і містить 1 схему, 5 діаграм, 12 таблиць.