0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Як культурні детермінанти можуть вплинути на управління людськими ресурсами. Випадок італійських компаній в Китаї. Рубенс Паулуззо (ID:185670)

Тип роботи: інше
Сторінок: 28
Рік виконання: 2016
Вартість: 240
Купити цю роботу
Зміст
Анотація. Вступ. Огляд тематичної літератури та гіпотез Китайські культурні цінності Знання китайської культури і навчання й розвиток HR Знання китайської культури і експертизи й контроль HR Знання китайської культури і ставлення й кваліфікація HR HRM і ставлення й кваліфікація HR Приклад і місцеперебування Методика проведення Заходи Знання китайської культури (CC) Навчання й розвиток HR у Китаї (TD) Оцінка й контроль HR в Китаї (ОА) Ставлення і кваліфікація HR в Китаї (HO) Дослідження Результати Обговорення Висновок Автор
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Переклад англомовної статті для звіту з практики. Практика складалася і захищалася в Миколаївському національному університеті імені В.О. Сухомлинського Italian_ Research and Practice in Human Resource Management. How Cultural Determinants May Affect HRM: The Case of Italian Companies in China. Rubens Pauluzzo Анотація. Людські ресурси (HR) стикаються з рядом дилем на міжнародній арені. Часто ці дилеми, пов'язані з культурні детермінанти, які можуть істотно вплинути на стратегії і практики HR. Основна мета даного дослідження полягає у вирішенні теми культурного різноманіття в рамках організацій, що діють в сильно різних культурах. Зокрема, аналіз буде зосереджено на стратегії і практиці, які здійснюються італійськими компаніями з управління персоналом в Китаї, оцінюючи зростаючий вплив китайських культурних цінностей на динаміку і складності міжкультурного управління людськими ресурсами (HRM) і припускаючи, що різні підходи повинні характеризувати стратегії компаній при роботі з різними культурними традиціями. Дослідження, яке було проведено з 149 керівниками італійських компаній на материковому Китаї, демонструє ступінь знань про культурне середовище, має пряму кореляцію з HR стратегій і практики. Результати показують, що краще знання культурних цінностей китайських людей може представляти стратегічний інструмент для італійських компаній в Китаї. Результати дослідження мають потенціал, щоб допомогти особам, які приймають рішення італійських компаній в розробці стратегій, здатних подолати культурні бар'єри, щоб сформулювати ефективну політику управління персоналом і підвищити конкурентоспроможність підприємства і конкурентну перевагу.