0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

«Збір статистичної інформації. Побудова та дослідження моделі парної лінійної регресії з використанням засобів ms excel» (ID:1048064)

Тип роботи: аналітична робота
Сторінок: 5
Рік виконання: 2021
Вартість: 400
Купити цю роботу
Зміст
1. Визначити факторну і результативну ознаки, навести статистичні дані. 2. Побудувати лінійне рівняння парної регресії y від x . 3. Розрахувати лінійний коефіцієнт парної кореляції і середню помилку апроксимації. Зробити висновок про зв'язок між x і y (пряма або зворотна, тісна чи ні). 4. Оцінити статистичну значущість параметрів регресії і кореляції з допомогою F -критерію Фішера і t -критерію Стьюдента для рівня надійності p = 0,95. 5. Виконати прогноз рівня результативної ознаки y при прогнозному значенні факторної x , що дорівнює 107% середнього рівня. 6. Оцінити точність прогнозу, розрахувавши помилку прогнозу і його довірчий інтервал. 7. Побудувати поле кореляції і графік лінії регресії. 8. Перевірити результати розрахунків за допомогою надбудови MS Excel Аналіз даних.
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
На основі річних даних за період 2004-2015 рр. наводяться статистичні дані бюджетного дефіциту та державного боргу України. За даними необхідно визначити або спростувати зв’язок між двома величинами , а також прослідкувати залежність результативної ознаки від рівня факторної. Табличне значення критерію при п'ятипроцентному рівні значущості і ступенях свободи 11k і 10212 2k становить 96,4таблF . Оскільки 96,469,6 таблфактFF , то рівняння регресії вважається статистично значущим. Модель є адекватною. Оцінку статистичної значущості параметрів регресії проведемо за допомогою t -статистики Стьюдента і шляхом розрахунку довірчого інтервалу кожного з показників.