0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

«СУЧАСНІ ПІДХОДИ ДО НАВЧАННЯ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ У ПОЧАТКОВІЙ ШКОЛІ ЗА КОНЦЕПЦІЄЮ НУШ (НОВОЇ УКРАЇНСЬКОЇ ШКОЛИ)» (ID:929464)

Тип роботи: курсова
Дисципліна:Педагогіка
Сторінок: 25
Рік виконання: 2023
Вартість: 800
Купити цю роботу
Зміст
ВСТУП………………………………………………………………………..3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ РАННЬОГО НАВЧАННЯ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ В УМОВАХ РЕАЛІЗАЦІЇ «НОВОЇ УКРАЇНСЬКОЇ ШКОЛИ»................................................................................6 1.1 Спілкування іноземними мовами як одна з ключових компетентностей концепції Нової української школи……...6 1.2 Особливості психічного розвитку дітей молодшого шкільного віку….…10 РОЗДІЛ 2. МЕТОДИКА ФОРМУВАННІ ІНШОМОВНОЇ КОМУНІКАТИВНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ УЧНІВ ПОЧАТКОВОЇ ШКОЛИ……………………………………………………….….14 2.1 Програмові вимоги до формування іншомовної комунікативної компетентності учнів 2 класу початкової школи…………………………..….14 2.1.1 Вимоги до формування лінгвістичної компетентності………………….15 2.1.2 Вимоги до формування мовленнєвої компетентності (тематика ситуативного спілкування, мовленнєвої функції і засоби їх вираження)……17 2.2 Аналіз тематики підручника з англійської мови для 2 класу за вимогами НУШ……………………………………………………...20 ВИСНОВКИ………………………………………………………..24 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ……26
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Актуальність теми полягає в тому, що на сьогоднішній день знання англійської мови є необхідністю в різних сферах життя, включаючи роботу, подорожі, комунікацію з іноземними друзями та співробітниками. Навчання англійської мови в початковій школі є дуже важливим, оскільки саме на цьому етапі дитина формує основи мовленнєвої компетентності, яка буде корисною у майбутньому. Концепція Нової української школи передбачає застосування новітніх педагогічних технологій, методів та прийомів, спрямованих на розвиток творчої, критичної та аналітичної мислення учнів, формування їх соціальної та моральної компетентності. У контексті навчання англійської мови за концепцією НУШ, використовуються інтерактивні технології, такі як ігри, рольові ігри, проекти, дискусії, що стимулюють активну участь учнів у процесі навчання. Також використовуються інноваційні підходи до навчання, такі як використання онлайн-ресурсів, відеоуроків, спілкування з носіями мови. Отже, тема «Сучасні підходи до навчання англійської мови у початковій школі за концепцією НУШ» є дуже актуальною, оскільки вона стосується важливої складової навчання українських школярів, а саме – вивчення англійської мови. Використання сучасних підходів і методів навчання допомагає створити стимулююче і ефективне навчальне середовище, в якому діти можуть активно залучатися до вивчення мови і розвивати свої мовні навички.
Інші роботи з даної категорії: