0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

ВАРІАНТ 2 Завдання 5: Чи входить до складу спільного майна подружжя та чи підлягає поділу при розлученні земельна ділянка, отримана одним із подружжя за процедурою безоплатної приватизації? Чи зміниться відповідь, якщо земельна ділянка була приватизована (ID:1003137)

Тип роботи: контрольна
Дисципліна:Право, юридичні
Сторінок: 2
Рік виконання: 2024
Вартість: 100
Купити цю роботу
Зміст
ВАРІАНТ 2 Завдання 5: Чи входить до складу спільного майна подружжя та чи підлягає поділу при розлученні земельна ділянка, отримана одним із подружжя за процедурою безоплатної приватизації? Чи зміниться відповідь, якщо земельна ділянка була приватизована одним з подружжя на опальній основі ?
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
ВАРІАНТ 2 Завдання 5: Чи входить до складу спільного майна подружжя та чи підлягає поділу при розлученні земельна ділянка, отримана одним із подружжя за процедурою безоплатної приватизації? Чи зміниться відповідь, якщо земельна ділянка була приватизована одним з подружжя на опальній основі ? Щодо ЗД, яка отримана шляхом безоплатної приватизації: Стаття 57 Сімейного кодексу України визначає, що особистою приватною власністю дружини, чоловіка є, зокрема, земельна ділянка, набута нею, ним за час шлюбу внаслідок приватизації земельної ділянки, що перебувала у її, його користуванні, або одержана внаслідок приватизації земельних ділянок державних і комунальних сільськогосподарських підприємств, установ та організацій, або одержана із земель державної і комунальної власності в межах норм безоплатної приватизації
Інші роботи з даної категорії: