0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

задача 47, що на с. 603 Практикуму Вироком суду Сокура засуджено за ч. 2 ст. 368 КК. Його визнано винним у тому, що, працюючи завідувачем хірургічного відділення центральної районної лікарні, він протягом року неодноразово одержував хабарі від громадян, (ID:1003692)

Тип роботи: контрольна
Дисципліна:Право, юридичні
Сторінок: 2
Рік виконання: 2024
Вартість: 110
Купити цю роботу
Зміст
задача 47, що на с. 603 Практикуму Вироком суду Сокура засуджено за ч. 2 ст. 368 КК. Його визнано винним у тому, що, працюючи завідувачем хірургічного відділення центральної районної лікарні, він протягом року неодноразово одержував хабарі від громадян, які перебували на лікуванні, та їх родичів за проведення ним операцій і забезпечення персоналом лікарні відповідного догляду за хворими.
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
задача 47, що на с. 603 Практикуму Вироком суду Сокура засуджено за ч. 2 ст. 368 КК. Його визнано винним у тому, що, працюючи завідувачем хірургічного відділення центральної районної лікарні, він протягом року неодноразово одержував хабарі від громадян, які перебували на лікуванні, та їх родичів за проведення ним операцій і забезпечення персоналом лікарні відповідного догляду за хворими. 1. Попередні уточнення 1.1. Згідно з п.3 ч.1 ст.3 ЗУ Про запобігання корупції Сокура є особою, яка обіймають посади, пов’язані з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських обов’язків. Згідно п.1 примітки до статті 364 Сслужбовими особами у статті 368, цього Кодексу є особи, які постійно, тимчасово чи за спеціальним повноваженням здійснюють на державних чи комунальних підприємствах, в установах чи організаціях посади, пов'язані з виконанням організаційно-розпорядчих чи адміністративно-господарських функцій, Отже, Сокура є суб1єктом цього кримінального правопорушення.