0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Політичні та правові ідеї у творах українських християнских мислителів доби Києво-Руської держави Клима Смолятича (ID:100835)

Тип роботи: контрольна
Дисципліна:Право, юридичні
Сторінок: 14
Рік виконання: 2023
Вартість: 100
Купити цю роботу
Зміст
Вступ 1. Суспільно-політичні передумови формування поглядів українських християнських мислителів 2. Аналіз політичних ідей у творах Клима Смолятича 3. Характеристика правових ідей Клима Смолятича Висновки Список літератури
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Київська Русь це держава ІХ-ХІІІ ст., територія якої сягала верхів'я Карпат та степів Дону, Полісся та Криму. Це була достатньо розвинута країна з військово - демократичною формою правління. Їй передував період формування українського етносу з різноманітних етнічних спільнот (кіммерійці, готи, скіфи, сармати, слов'яни та ін.). Кожна спільнота мала свій відносно розвинутий світогляд, який певним чином впливав на менталітет майбутнього українства. Оскільки фази становлення та розвитку Київської Русі припадають на період Середньовіччя в контексті європейської цивілізації, то культурний рівень українців того часу відповідав європейському рівню того часу.
Інші роботи з даної категорії: