0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Особливості приватної нотаріальної діяльності та шляхи реформування інституту приватного нотаріуса в Україні. (ID:102983)

Тип роботи: контрольна
Дисципліна:Право, юридичні
Сторінок: 29
Рік виконання: 2020
Вартість: 100
Купити цю роботу
Зміст
Теоретична частина: 1. Особливості приватної нотаріальної діяльності та шляхи реформування інституту приватного нотаріуса в Україні Практична частина: 1. Скласти проект договору іпотеки на своє ім’я 2. Задача Гр. Швець Л. Л. звернувся до нотаріуса з проханням засвідчити копії атестата зрілості. При цьому він пояснив, що збирається оригінал атестата, направити до інституту, а копію залишити собі. Знайомлячись з документом, нотаріус виявив, що атестат скріплений печаткою відділу народної освіти, а не школи, підписаний директором і одним з викладачів. Вважаючи ці недоліки суттєвими, нотаріус відмовив у засвідченні копії атестата. Швець Л. Л. подав скаргу до районного суду на дії нотаріуса Іванова І. І. Дайте оцінку діям нотаріуса Іванова І. І. Проаналізуйте можливі судові рішення по цій скарзі. Список літератури
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Задача Гр. Швець Л. Л. звернувся до нотаріуса з проханням засвідчити копії атестата зрілості. При цьому він пояснив, що збирається оригінал атестата, направити до інституту, а копію залишити собі. Знайомлячись з документом, нотаріус виявив, що атестат скріплений печаткою відділу народної освіти, а не школи, підписаний директором і одним з викладачів. Вважаючи ці недоліки суттєвими, нотаріус відмовив у засвідченні копії атестата. Швець Л. Л. подав скаргу до районного суду на дії нотаріуса Іванова І. І. Дайте оцінку діям нотаріуса Іванова І. І. Проаналізуйте можливі судові рішення по цій скарзі.
Інші роботи з даної категорії: