0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Аграрне право, відповіді на іспит, 4 курс, бакалаврат (ID:175119)

Тип роботи: інше
Дисципліна:Право, юридичні
Сторінок: 60
Рік виконання: 2015
Вартість: 200
Купити цю роботу
Зміст
78 питань 1. Об’єктивні і суб’єктивні передумови формування аграрного права у правовій системі України. 2.Методологічні основи аграрного права України. ... 77. Загальні засади правового регулювання оподаткування господарської діяльності у сільському господарстві. 78. Юридична природа соціального розвитку села.
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
1. Об’єктивні і суб’єктивні передумови формування аграрного права у правовій системі України. Становлення української аграрно-правової науки характеризується певним наступництвом. Науковою базою для розробки теорії аграрного законодавства України і відповідної галузі права, окремих аграрно-правових інститутів слугували наукові дослідження у сфері колгоспного й земельного права, які здійснювалися ще задовго до виникнення науки сільськогосподарського (аграрного) права України. Наука аграрного права України генетично пов’язана з наукою колгоспного й земельного права, а також значною мірою — з наукою цивільного права. Україна в 2013 році стала беззаперечним лідером у поставках пшениці на ринок ЄС. Ключове досягнення аграрного ринку 2013 року було розширення ринку збуту та суттєве розширення ринку в Китаї, Бангладеш, Японія, Пакистан, Сирія, Ірак, ОАЄ, Кенія, Країни ЄС, Білорусь. Україна на сьогоднішній день з 2013 року залучена до вирішення світової продовольчої безпеки в рамках всесвітньої продовольчої програми ООН, залучена до міжнародної зернової ради та інших аграрних організацій. Об'єктивними чинниками є: *Необхідність забезпечення продовольчої безпеки *Створення конкурентно здатної позиції на міжнародному ринку *Наявність якісних природних умов для виробництва продукції (лісові ґрунтові водні) *Сприятливі кліматичні умови для виробництва продукції *Особливість продукції, що виробляється