0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Правове забезпечення продовольчої безпеки (ID:250321)

Тип роботи: курсова
Дисципліна:Право, юридичні
Сторінок: 30
Рік виконання: 2017
Вартість: 250
Купити цю роботу
Зміст
Вступ………………………………………………………………………….………3 1. Поняття та ознаки продовольчої безпеки…………………………….…...…….6 2. Принципи та функції продовольчої безпеки………………………….………..12 3. Ризики і загрози забезпечення продовольчої безпеки…………….……...…...16 4. Продовольча безпека в Україні…………………………………….…...………20 Висновки……………………………………………………………….……………25 Нормативно-правові акти………………………………………………………….27 Список використаної літератури…………………………………………………..28
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Актуальність. В умовах глобалізації, постійного зростання населення Землі, застосування генетично модифікованих організмів у виробництві сільськогосподарської продукції кожна держава світу постає перед проблемою забезпечення необхідної кількості продовольства для потреб харчування населення. Про важливість проблеми продовольчої безпеки свідчить те, що в 1973 році Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (далі — ФАО) створила Комітет продовольчої безпеки Ради ФАО, а на початку 80-х років XX століття цей Комітет розробив Концепцію забезпечення світової продовольчої безпеки, яка передбачала: 1) прийняття конвенцій про міжнародну продовольчу допомогу; 2) створення та щорічного поповнення міжнародного надзвичайного продовольчого резерву на 500 тис. тонн; 3) прийняття заходів щодо досягнення стійкості ринку продовольства і забезпечення до нього доступу країн, що розвиваються. За оцінками ФАО до 2030 року виробництво зерна у світі складе 80% потреби, виробництво м'яса — 86% потреби в ньому, потреби в морепродуктах будуть покриті всього на 60%. Незважаючи на велику кількість родючих земель в Україні, ця проблема залишається актуальною і для нашої держави. Забезпечення продовольчої безпеки України є надійною гарантією стабільного розвитку економіки держави загалом і агропромислового комплексу зокрема.