СтудентАспірант
0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Правове регулювання та організація Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів (ID:305706)

Тип роботи: інше
Дисципліна:Право, юридичні
Сторінок: 14
Рік виконання: 2020
Вартість: 100
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ 1. Структура правового регулювання організації та функціонування Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів………………………………………………………………………….3 2. Правове регулювання функціонування Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів …………………6 3. Правове регулювання організаційної структури Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів …….9 4. Пропозиції щодо вдосконалення правової регламентації організації та функціонування Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів…………………………………………………11 Висновки…………………………………………………………………….12 Список використаних джерел……………………………………………..13
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
1. Структура правового регулювання організації та функціонування Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Досліджуючи питання правового регулювання Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів (далі – Держпродспоживслужба України), першочегово необхідно відзначити передумови створення даного органу – перш за все, слід наголосити, що це орган виконавчої влади, створення якого зумовлено проєвропейським напрямком розвитку України. Так, підписавши 27 червня 2014 року Угоду про асоціацію з Європейським Союзом, Європейським співтовариством з атомної енергії та їх державами-членами, Україна взяла на себе ряд зобов’язань, у тому числі, в сфері безпечності харчових продуктів та захисту споживачів. Зокрема, це глава 4 «Санітарні та фітосанітарні заходи» Угоди про асоціацію, яка забезпечує сприяння здійсненню торгівлі товарами, що охоплюються санітарними та фітосанітарними заходами між Сторонами, забезпечуючи при цьому охорону життя і здоров’я людей, тварин та рослин, та глава 20 «Захист прав споживачів» Угоди про асоціацію, яка визначає заходи забезпечення високого рівня захисту прав споживачів в умовах гармонізації із європейськими стандартами[1].