0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 08:30 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Правове регулювання виноградарства та виноробства (ID:604364)

Тип роботи: курсова
Дисципліна:Право, юридичні
Сторінок: 32
Рік виконання: 2021
Вартість: 800
Купити цю роботу
Зміст
ВСТУП РОЗДІЛ І. ТЕОРЕТИЧНІ ТА ЗАКОНОДАВЧІ ОСНОВИ ВИНОГРАДАРСТВА 1.1.Нормативно-правове регулювання виноградарства в Україні 1.2.Розвиток та значення галузі виноградарства у сфері народного господарства РОЗДІЛ ІІ. ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ГАЛУЗІ ВИНОРОБСТВА В УКРАЇНІ 2.1. Виноробство в Україні: характеристика сучасного стану та основні напрями розвитку РОЗДІЛ ІІІ. ОСНОВНІ ПРОБЛЕМИ ВИНОГРАДАРСЬКО-ВИНОРОБНОГО КОМПЛЕКСУ УКРАЇНИ ВИСНОВКИ СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ  
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Актуальність дослідження. Тисячолітня історія свідчить, що українська земля має сприятливі умови для розвитку виноградарства. В останні десятиліття в українському виноградарстві відбувся ряд негативних процесів, що призвело до погіршення загальних показників галузі, скорочення площ виноградників, скорочення обсягів закладки молодих виноградників, розподіл сортів винограду з низькими споживчими властивостями, погіршення технології вирощування рослин та інші проблеми. Це призвело до зниження виробництва винограду і занепад важливого бюджетоутворюючого сектора економіки. Є багато проблем, без яких неможливо вивести виноградарство з кризи. Таким чином, неврегульованість земельних відносин у виноградарстві, відсутність раціонального розміщення виноградників, відсутність паритетних економічних відносин між аграрним сектором та іншими галузями економіки, між суб’єктами інтеграційної структури «виробник- виноград – виробник вина», а також відсутність стійкої підтримки галузі. Основною причиною існування цих невирішених питань є їх неналежне законодавче забезпечення. Дане питання вивчали наступні вчені: О. Авласенко, В. Власов, О. Гаркуша, О. Кириллова, А. Кравчук, В. Кучеренко, С. Марченко, Л. Некрасова, В. Обнявко, Д. Піддубна, Я. Самсонова, І. Червен та інші. Метою роботи є вивчення нормативно-правового регулювання виноградарства в Україні, розвиток галузі виноробства. Відповідно до мети поставили наступні завдання: • дослідити теоретичні та законодавчі засади виноградарства; • вивчити нормативно-правове регулювання виноградарства в Україні; • проаналізувати значення і розвиток галузі виноградарства; • здійснити загальну характеристику галузі виноробства в Україні; • розкрити сутність виноробства в Україні: сучасний стан та напрями розвитку; • з’ясувати проблеми виноградарського-виноробного комплексу України. Предмет дослідження – це правове регулювання виноградарства та виноробства. Об’єкт дослідження – це відносини, які виникають в сфері сільськогосподарської галузі. Методологічну основу дослідження складають філософські, загальнонаукові та спеціально-наукові методи. З урахуванням специфіки теми, мети і завдань досліджуваного предмета зокрема, були використані такі методи: • діалектичний — дало змогу розкрити тлумачення поняття виноградарства, розглянути проблеми виноробства в України в динаміці, з’ясування їх сутність; • формально-логічні методи: аналізу та синтезу — дали змогу виокремити правове регулювання виноградарства та виноробства; • порівняльний метод – виноробство різних областей України тощо.