0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

У місцевий суд з вимогою звернувся гр. Драченко. Він оспорював факт позики грошей у Шуменко. Драченко просив суд врахувати ту обставину, що рік тому він допомагав Шуменко у будівництві гаража. За виконані роботи Шуменко не розрахувався. Згодом Драченко зв (ID:999313)

Тип роботи: стаття
Дисципліна:Право, юридичні
Сторінок: 1
Рік виконання: 2024
Вартість: 100
Купити цю роботу
Зміст
У місцевий суд з вимогою звернувся гр. Драченко. Він оспорював факт позики грошей у Шуменко. Драченко просив суд врахувати ту обставину, що рік тому він допомагав Шуменко у будівництві гаража. За виконані роботи Шуменко не розрахувався. Згодом Драченко звернувся до Шуменко з проханням позичити йому 7 500 грн. на лікування. Шуменко позичив гроші з умовою повернення їх через 6 місяців. Драченко посилався на скрутне матеріальне становище і просив суд оспорити договір позики і визнати, що 7 500 грн. є фактично не боргом, а платою за раніше виконані роботи. Чи можна оспорити договір позики, враховуючи те, що договір позики є реальним? Які підстави оспорення договору позики? Які особливості оспорювання?
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
У місцевий суд з вимогою звернувся гр. Драченко. Він оспорював факт позики грошей у Шуменко. Драченко просив суд врахувати ту обставину, що рік тому він допомагав Шуменко у будівництві гаража. За виконані роботи Шуменко не розрахувався. Згодом Драченко звернувся до Шуменко з проханням позичити йому 7 500 грн. на лікування. Шуменко позичив гроші з умовою повернення їх через 6 місяців. Драченко посилався на скрутне матеріальне становище і просив суд оспорити договір позики і визнати, що 7 500 грн. є фактично не боргом, а платою за раніше виконані роботи. Чи можна оспорити договір позики, враховуючи те, що договір позики є реальним? Які підстави оспорення договору позики? Які особливості оспорювання? Можна стверджувати, що строк позовної давності вимоги не сплив, а саме: Відповідно до ст. 257 ЦКУ загальна позовна давність встановлюється тривалістю у три роки. Відповідно до ч. 1 та ч. 2 ст. 258 ЦКУ для окремих видів вимог законом може встановлюватися спеціальна позовна давність: скорочена або більш тривала порівняно із загальною позовною давністю.
Інші роботи з даної категорії: