0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Статистика (ID:1043364)

Тип роботи: контрольна
Дисципліна:Статистика
Сторінок: 4
Рік виконання: 2023
Вартість: 75
Купити цю роботу
Зміст
Для виконання завдання студент повинен: Знати – поняття трудових ресурсів, продуктивності праці, основні показники чисельності та її руху, використання робочої сили, показники продуктивності праці, методи статистичного аналізу цих показників.. Вміти - розраховувати показники чисельності та руху, використання робочої сили, показники продуктивності праці, аналізувати ці показники в динаміці, робити висновки щодо розрахованих показників. Зміст і послідовність виконання завдання: 1. На підставі вихідних даних (Таблиця 1) визначити середньоспискову кількість працівників підприємства і середньоявочну кількість працюючих за місяць. Вихідні дані до завдання 1 Спискова і явочна кількість працівників підприємства у квітні характеризується наступними даними: Таблиця 1 Дата Спискова кількість, осіб З'явилось на роботу, осіб Дата Спискова кількість, осіб З'явилось на роботу, осіб 1 730 724 16 752 749 2 729 723 17 752 747 3 727 722 18 760 755 4 732 726 19 Вихідний 5 Вихідний 20 764 759 6 734 728 21 766 760 7 740 735 22 765 760 8 740 736 23 765 759 9 739 733 24 770 765 10 745 739 25 772 766 11 747 741 26 Вихідний 12 Вихідний 27 778 773 13 752 745 28 780 774 14 750 748 29 780 775 15 763 751 30 784 777 2. На підставі вихідних даних (Таблиця 2), розрахувати за кожний квартал і за рік: 2.1. Коефіцієнти обороту робочої сили по прийому і звільненню; 2.2. Коефіцієнти плинності робочої сили. Вихідні дані до завдання 2 Таблиця 2 - Чисельність і рух постійних робітників підприємства, осіб Квар-тал Середньо-спискова кількість Всього прийнято Всього вибуло в тому числі вихід на пенсію, перехід на навчання і т.д. за власним бажанням звільнено за порушення трудової дисципліни І 804 36 30 17 10 3 ІІ 835 46 24 13 7 4 ІІІ 856 53 40 24 15 1 ІV 810 21 56 22 26 8 3. На підставі вихідних даних (Таблиця 3) визначити: 3.1. За планом і фактично - продуктивність праці в розрахунку на: 3.1.1. Одного середньорічного працівника, зайнятого в сільгоспвиробництві; 3.1.2. Одну людино-годину – всього і в тому числі в рослинництві і тваринництві. 3.2. Відсоток виконання плану: 3.2.1. По виробництву валової продукції – всього і в тому числі по рослинництву і тваринництву. 3.2.2. По продуктивності праці - в розрахунку на одного середньорічного працівника, на одну людино-годину, і в т.ч. в рослинництві і тваринництві. 4. Зробити висновки про набуті практичні навички при виконанні даної практичної роботи. Вихідні дані до завдання 3 Таблиця 3 План і фактичне виробництво валової продукції в порівняльних цінах Показники План Факт Валова продукція сільгоспвиробництва, всього, тис.грн. 5126 4393 в тому числі: рослинництво 2585 1852 тваринництво 2541 2541 Середньорічна чисельність працівників, зайнятих в сільгоспвиробництві, осіб 530 510 Відпрацьовано в сільгоспвиробництві всього, тис.люд.-год. 1426 1323 в тому числі: рослинництво 679 555 тваринництво 747 768
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Для виконання завдання студент повинен: Знати – поняття трудових ресурсів, продуктивності праці, основні показники чисельності та її руху, використання робочої сили, показники продуктивності праці, методи статистичного аналізу цих показників.. Вміти - розраховувати показники чисельності та руху, використання робочої сили, показники продуктивності праці, аналізувати ці показники в динаміці, робити висновки щодо розрахованих показників. Зміст і послідовність виконання завдання: 1. На підставі вихідних даних (Таблиця 1) визначити середньоспискову кількість працівників підприємства і середньоявочну кількість працюючих за місяць. Вихідні дані до завдання 1 Спискова і явочна кількість працівників підприємства у квітні характеризується наступними даними: Таблиця 1 Дата Спискова кількість, осіб З'явилось на роботу, осіб Дата Спискова кількість, осіб З'явилось на роботу, осіб 1 730 724 16 752 749 2 729 723 17 752 747 3 727 722 18 760 755 4 732 726 19 Вихідний 5 Вихідний 20 764 759 6 734 728 21 766 760 7 740 735 22 765 760 8 740 736 23 765 759 9 739 733 24 770 765 10 745 739 25 772 766 11 747 741 26 Вихідний 12 Вихідний 27 778 773 13 752 745 28 780 774 14 750 748 29 780 775 15 763 751 30 784 777 2. На підставі вихідних даних (Таблиця 2), розрахувати за кожний квартал і за рік: 2.1. Коефіцієнти обороту робочої сили по прийому і звільненню; 2.2. Коефіцієнти плинності робочої сили. Вихідні дані до завдання 2 Таблиця 2 - Чисельність і рух постійних робітників підприємства, осіб Квар-тал Середньо-спискова кількість Всього прийнято Всього вибуло в тому числі вихід на пенсію, перехід на навчання і т.д. за власним бажанням звільнено за порушення трудової дисципліни І 804 36 30 17 10 3 ІІ 835 46 24 13 7 4 ІІІ 856 53 40 24 15 1 ІV 810 21 56 22 26 8 3. На підставі вихідних даних (Таблиця 3) визначити: 3.1. За планом і фактично - продуктивність праці в розрахунку на: 3.1.1. Одного середньорічного працівника, зайнятого в сільгоспвиробництві; 3.1.2. Одну людино-годину – всього і в тому числі в рослинництві і тваринництві. 3.2. Відсоток виконання плану: 3.2.1. По виробництву валової продукції – всього і в тому числі по рослинництву і тваринництву. 3.2.2. По продуктивності праці - в розрахунку на одного середньорічного працівника, на одну людино-годину, і в т.ч. в рослинництві і тваринництві. 4. Зробити висновки про набуті практичні навички при виконанні даної практичної роботи. Вихідні дані до завдання 3 Таблиця 3 План і фактичне виробництво валової продукції в порівняльних цінах Показники План Факт Валова продукція сільгоспвиробництва, всього, тис.грн. 5126 4393 в тому числі: рослинництво 2585 1852 тваринництво 2541 2541 Середньорічна чисельність працівників, зайнятих в сільгоспвиробництві, осіб 530 510 Відпрацьовано в сільгоспвиробництві всього, тис.люд.-год. 1426 1323 в тому числі: рослинництво 679 555 тваринництво 747 768