0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Статистика (ID:126659)

Тип роботи: контрольна
Дисципліна:Статистика
Сторінок: 6
Рік виконання: 2016
Вартість: 40
Купити цю роботу
Зміст
Задача 1. Основні показники діяльності бірж у Львівській області наведені в таблиці: 2010 2011 2012 2013 2014 2015 Кількість діючих бірж 14 10 9 7 Кількість проведених торгів 289 84 72 109 Кількість укладених угод 5553 2335 3542 3664 Обсяг укладених угод, млн.грн. 55 140,6 303,5 465,7 Кількість членів біржі 259 168 166 143 Завдання: 1) доповність дані таблиці за останні роки, що передують року виконання роботи 2) розрахуйте такі відносні величини для кожного року, подавши результати обчислень у таблиці: а) середню кількість угод, проведених одною біржею; б) середній розмір однієї укладеної угоди; в) кількість членів у розрахунку на одну біржу 3) на одному полі графіка відбразіть кількість укладених біржових угод та їх середній розмір за період 2010-2015 рр. 4) сформулюйте висновки щодо динаміки обчислених відносних величин. Задача 2. Визначити за даними річної діяльності підприємства основний вид його діяльності (за методом TOP- Down), навівши алгоритм розрахунку: Код КВЕД Назва виду діяльності Обсяг реалізації, млн.грн. Кількість працівників, осіб А 01.11 Вирощування зернових та технічних культур 12 25 А 01.12 Овочівництво, декоративне садівництво та вирощування продукції розсадників 11 15 А 01.13 Вирощування фруктів, ягід, горіхів, культур для виробництва напоїв та прянощів 14 20 А 01.41 Надання послуг у рослинництві, облаштування ландшафту 6 10 С 15.61 Виробництво продуктів борошномельно – круп’яної промисловості 24 24 С 15.62 Виробництво крохмалю та крохмальних продуктів 8 8 С 15.81 Виробництво хліба та хлібобулочних виробів 6 10 С 15.82 Виробництво сухарів, печива, пирогів і тістечок тривалого зберігання 8 12 С 15.83 Виробництво цукру 9 16 С 15.84 Виробництво какао, шоколаду та цукристих кондитерських виробів 4 14 С 15.87 Виробництво прянощів та приправ 2 6 С 15.98 Виробництво мінеральних вод та інших безалкогольних напоїв 12 8 Задача 3. Відомі дані про роботу трьох місцевих одиниць підприємства за два періоди: № місцевої одиниці Середньооблікова кількість працівників, осіб Обсяг виробленої продукції, млн.грн. Базовий період Звітний період Базовий період Звітний період 1 54 52 132 140 2 87 84 148 154 3 94 90 95 102 Обчисліть індекси середньої продуктивності праці: а) змінного складу б) постійного складу в) структурних зрушень. Сформулюйте висновки. Задача 4. Вартість основних засобів підприємства на початок року становила 1150 тис.грн., протягом року введено в експлуатацію засобів вартістю 120 тис.грн., в т.ч. нових на 90 тис.грн., вибуло з експлуатації на суму 70 тис.грн., з яких ліквідовані 60 тис.грн. основних засобів. Обчисліть коефіцієнти надходження, оновлення, вибуття та ліквідації основних засобів. Сформулюйте висновки.
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову