0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Статистика (ID:126758)

Тип роботи: контрольна
Дисципліна:Статистика
Сторінок: 8
Рік виконання: 2016
Вартість: 50
Купити цю роботу
Зміст
Завдання 4.1 Продаж продовольчих товарів через роздрібну торгову мережу підприємства, тон Найменування товарів 1990 р. 2000 р. 2006 р. 2008 р. 2009 р. 2010 р. картопля 31745 2541 3430 2562 2089 3431 Розрахувати для ряду динаміки, що відповідає вашому варіанту: 1) середнє значення рівня ряду 2) за ланцюговою і базисною схемами аналітичні показники ряду динаміки: абсолютні прирости, коефіцієнти зростання, темпи зростання, темпи приросту, абсолютні значення одного відсотка приросту (спаду) 3) середні узагальнюючі показники ряду динаміки: середній абсолютний приріст, середній коефіцієнт і темп зростання, середній темп приросту, середнє абсолютне значення одного відсотка приросту (спаду). Зобразити динамічний ряд граічно (лінійний графік або стовпчикова діаграма). Проаналізувати результати розрахунків. 4.2. Прогнозування обсягів продажу товарів На основі умовних даних про реалізацію м’ясних продуктів на ринках міста: 1) підібрати адекватну трендову модель 2) зробити точковий і інтервальний прогнози обсягів реалізації на наступні два місяці, здійснити вериікацію прогнозу, вивчивши ситуацію у м.Чернігів 3) визначити індекси сезонності обсягів реалізації м’ясопродуктів, зобразити сезонну хвилю, обчислити показники варіації сезонної хвилі, зробити висновки. місяць Рівень продажу, тис.ц, 2009 р. Січень 65,2 Лютий 60,9 Березень 58,4 Квітень 56,2 Травень 54,8 Червень 51,5 Липень 53,4 Серпень 60,7 Вересень 60,5 Жовтень 63,7 Листопад 67,6 Грудень 72,6 4.3. Виявлення впливу зміни ціни та кількості реалізованих товарів на динаміку товарообігу за допомогою індексного методу Вихідними даними в цьому завдання є матеріали спостережень про три види продовольчих товарів. Для вибраного варіанту необхідно визначити: 1) індивідуальні та загальні індекси цін, кількості проданого товару та товарообігу 2) абсолютну зміну товарообігу в цілому, а також за рахунок зміни цін і фізичного обсягу реалізації товарів Показати зв’язок між обчисленими індексами. Зробити висновок. Найменування товарів Продаж продовольчих товарів через торгову мережу, т Середні ціни на продовольчі товари у торговій мережі (крім міських ринків), грн. за кг або за л, або за десяток (яєць) 2000 р. 2001 р. 2000 р. 2001 р. Борошно 4905 4462 1,81 1,34 Хліб та хлібобулочні вироби 52106 46395 1,53 1,34 Макаронні вироби 2578 2126 2,49 2,52 4.4. Обчислення динаміки середньої середньомісячної зарплати найманих працівників за видами економічної діяльності у Чернігівській області Вихідними даними слугуватимуть матеріали спостережень за трьома галузями економіки За даними про зміни в заробітній платі та чисельності працівників підприємств (організацій, установ) Чернігівського регіону необхідно визначити: 1) на скільки відсотків змінилась середня по трьох галузях середньомісячна заробітна плата працівників 2) що більшою мірою вплинуло на зміну середньої середньомісячної заробітної плати: зміна її рівня в кожній галузі чи зміни в структурі чисельності працівників галузей. Правильність відповіді доведіть за допомогою розрахунків і проаналізуйте. Вид економічної діяльності Середньорічна кількість найманих працівників, осіб Середньомісячна номінальна заробітна плата працівників, грн. 2009 р. 2010 р. 2009 р. 2010 р. Діяльність пошти та зв’язку 6400 5772 1353 1476 Фінансова діяльність 5035 4536 2245 2764 Операції з нерухомим майном, оренда, інжиніринг та надання послуг підприємцям 7360 8647 1402 1831
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову