0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Статистика (ID:178642)

Тип роботи: контрольна
Дисципліна:Статистика
Сторінок: 8
Рік виконання: 2017
Вартість: 75
Купити цю роботу
Зміст
Задача 4. Маються дані про роботу промислових підприємств: № п/п Обсяг виробленої продукції, млн.грн. Середньорічна вартість основних фондів, млн.грн. Середньоспискова чисельність працюючих, чол. за розрахунком фактично 1 2 3 4 5 1 6,0 6,3 5,5 290 2 2,0 2,5 2,0 180 3 12,0 12,8 9,0 462 4 15,0 15,6 8,6 720 5 7,0 7,1 4,8 375 6 18,2 19,2 10,5 528 7 19,4 20,3 12,2 540 8 4,4 4,5 3,8 230 9 23,1 23,1 16,6 600 10 1,8 2,0 2,2 180 11 2,4 2,6 2,5 185 12 9,8 10,0 7,3 410 13 10,5 10,6 6,5 402 14 20,5 21,6 12,3 540 15 3,0 2,9 1,5 170 16 6,7 7,0 4,8 368 17 1,5 1,7 1,3 142 18 12,6 12,8 9,4 540 19 7,0 7,0 4,8 378 20 6,3 6,1 4,0 275 21 4,8 5,0 4,4 270 22 3,5 3,4 2,3 220 Провести групування підприємств по середньосписковій чисельності працюючих, виділивши три групи: до 180 чоловік; 181-380 чоловік; 380 і більше чоловік. По кожній групі та по сукупності в цілому підрахувати: 1) кількість підприємств (абсолютну і у відсотках до підсумку); 2) середньоспискову чисельність (всього і у середньому на одне підприємство); 3) процент виконання плану; 4) середній виробіток на одного працівника. Зробити висновки. Задача 8. За допомогою наведених даних по підприємствах об’єднання зробити розрахунок середнього процента виконання плану і середнього процента продукції вищого сорту по об’єднанні в цілому: № заводу Фактичний випуск продукції, тис.грн. Виконання плану, % Частка продукції вищого сорту, % 1 332 101 90 2 418 99 85 3 577 108 87 4 823 111 93 5 630 105 86 Обґрунтувати використання тих чи інших середніх. Задача 7. За даними перевірки якості твердих сирів, чим більший строк його зберігання, тим більше втрачається якість. За даними таблиці розрахувати: 1. міжгрупову дисперсію; 2. середню з внутрішньогрупових дисперсій; 3. загальну дисперсію зниження якості сиру; 4. для оцінки тісноти зв’язку між строками зберігання і зниженням якості сиру використати кореляційне відношення. Строки зберігання сиру, місяців Кількість партій Середнє зниження якості сиру, балів Групова дисперсія зниження якості До 2 7 1,3 0,08 2 – 4 8 2,8 0,13 4 і більше 5 4,1 0,20 Р а з о м 20 2,6 - Зробити висновки. Задача 8. Динаміка споживчих витрат населення регіону характеризується даними: Споживчі витрати Обсяг витрат у 2013р., млн. грн. Темп зростання, % до попереднього року 2014 р. 2015 р. На товари 82,5 122 107,5 На послуги 17,2 125 116,0 Для кожної групи споживчих витрат визначте: 1) темп приросту обсягу витрат; 2) обсяг витрат у 2014 році та 2015 році; 3) середньорічний абсолютний приріст обсягу витрат. Зробити висновки. Задача 7. Маємо такі дані про реалізацію продовольчих товарів: Товари Продано товарів у ІІ кварталі, тис. грн. Зміна цін на товари у ІІ кварталі порівняно з І кварталом, % М‘ясо і м‘ясопродукти 21750 + 6 Хліб і хлібобулочні вироби 3100 - 20 Молоко 4650 Без змін Картопля 5480 - 25 Фрукти 3000 - 15 Розрахувати загальні індекси цін та абсолютну економію (перевитрати) споживачів від зміни цін. Зробити висновки. Задача 1-10. За даними задачі відповідного номеру з розділу 1 скласти рівняння парної лінійної регресії, що відображає зв‘язок між факторною та результативною ознакою. Визначити коефіцієнти кореляції та регресії, дати пояснення і зробити висновки. Відобразити зв‘язок графічно.
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову