0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Статистика (ID:276636)

Тип роботи: контрольна
Дисципліна:Статистика
Сторінок: 7
Рік виконання: 2019
Вартість: 60
Купити цю роботу
Зміст
№ 1. За даними таблиці виконати групування країн за густотою населення, об’єднавши їх в такі групи: до 25 чол./км2 ; 25 – 100; 100 – 200; 200 – 350; 350 чол. і більше. В кожній групі підрахувати чисельність населення , валовий внутрішній продукт у цілому та у середньому на одну країну і на душу населення. Побудувати комбінаційний ряд розподілу за густотою населення та валовим внутрішнім продуктом на душу населення. Результати групування подати у вигляді таблиць. Зробити висновки. № з/п країна територія, тис.км. Чисельність населення, млн.чол. Валовий внутрішній продукт, млрд.дол. 1 США 9363 235 2692 2 Канада 9976 25 266 3 Швейцарія 41 7 103 4 Швеція 450 8 128 5 Норвегія 324 4 61 6 Германія 249 61 815 7 Данія 44 5 69 8 Франція 547 55 676 9 Нідерланди 41 14 166 10 Бельгія 31 10 117 11 Фінляндія 337 5 56 12 Австрія 84 8 79 13 Великобританія 245 57 555 14 Італія 301 57 390 15 Іспанія 505 38 219 16 Греція 132 10 40 17 Португалія 92 10 26 18 Японія 372 119 1151 19 ПАР 1221 31 78 20 Австралія 7687 15 149 21 Ізраїль 21 4 23 22 Нова Зеландія 269 3 25 № 2. За даними таблиці визначити середню частку площі, що оброблялась за інтенсивною технологією, по двох групах зернових культур. Обґрунтувати формулу вибраної середньої величини. Групи сільськогосподарських культур загальний розмір посівної площі, тис.га Частка площі, обробленої за інтенсивною технологією, % Озимі зернові 480 53,2 Зернобобові 120 34,1 Разом 600 - № 4. Маються наступні дані про випуск та витрати на виробництво верстатів на верстатобудівному заводі: за попередній рік за розрахунком за звітний рік фактично за звітний рік випуск, шт. загальна сума витрат, грн. випуск, шт. загальна сума витрат, грн. випуск, шт. загальна сума витрат, грн. 95 118750 100 120000 110 129360 Обчислити: 1. Відсоток зміни собівартості верстата: - встановлений розрахунком; - фактичний. 2. Відсоток відхилення фактичної собівартості від розрахункової; 3. Суму загальної економії (перевитрат) від зміни собівартості; - розрахункову; - надпланову; - фактичну. Зробити висновки. № 5. По кондитерській фабриці маються дані по трьом видам продукції: Цукерки Рентабельність продукції, % Частка витрат на виробництво у загальній собівартості реалізованої продукції базисний рік звітний рік базисний рік звітний рік Рачки 18 18,8 0,5 0,45 Спартак 22 25 0,3 0,25 Корівка 10 9 0,2 0,3 Визначити: 1. Коефіцієнт динаміки рентабельності всієї реалізованої продукції. 2. Індекси рентабельності продукції фіксованого складу та впливу структурних зрушень. 3. Зміну суми прибутку від реалізації кожного виду продукції і всієї реалізованої продукції у звітному році порівняно з базисним, якщо відомо, що собівартість реалізованої продукції у звітному році – 14000 тис. грн., а у базисному – 12500 тис. грн. Навести формули, дати пояснення, зробити висновки.
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову