0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Статистика (ID:333155)

Тип роботи: контрольна
Дисципліна:Статистика
Сторінок: 9
Рік виконання: 2019
Вартість: 120
Купити цю роботу
Зміст
Задача 1. За наведеними даними про порушення технологічної дисципліни та втрати від браку продукції на 11 виробничих ділянках складіть: а) комбінаційний розподіл виробничих ділянок за цими ознаками, утворивши по три групи з рівними інтервалами (за результатами групування зробіть висновок про наявність та напрямок зв'язку між ознаками); б) аналітичне групування, яке б показало залежність втрат від порушення технологічної дисципліни. Визначте ефекти впливу порушень технологічної дисципліни на втрати від браку продукції. Результати групувань викладіть у формі статистичних таблиць, проаналізуйте їх. № д % порушень тех.дисц. Втрати 1 1,2 1,0 2 2,0 1,6 3 1,4 1,2 4 1,9 1,5 5 1,6 1,4 6 2,4 1,9 7 1,8 1,4 8 2,6 2,1 9 2,0 1,7 10 1,5 1,2 11 1,2 0,9 Задача 2. За наведеними даними про структуру валового споживання енергоресурсів по окремій країні обчисліть відносні величини, які б характеризували: а) динаміку кожного виду енергоресурсів; б) структуру енергоресурсів; в) структурні зрушення кожного виду енергоресурсів; г) співвідношення видів енергоресурсів країни в кожному році. Назвіть види використаних відносних величин. На основі отриманих даних зробіть висновки. Вид енегоресурсів % до підсумку 1985 р. 1995 р. Тверде паливо 32,2 34,9 Рідке паливо 49,6 43,2 Природний газ 16,5 18,7 Атомна та гідроенергетика 1,7 3,2 Задача 3. Хімічний аналіз 10 партій молока дав показники кислотності (у градусах Тернера), наведені у таблиці 3. Визначте: а) середній рівень кислотності молока та граничну похибку вибірки для середньої з імовірністю 0,95; б) частку молока, що відповідає стандартові (не більше 21% ), та похибку вибірки для частки з імовірністю 0,95; в) скільки партій молока необхідно перевірити, щоб похибка вибірки для частки нестандартного молока зменшилась у 2 рази? Варіанти завдань № партії 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 1 18 21 17 19 20 23 16 22 24 21 Задача 4. За наведеними даними (у таблиці) про ступінь використання виробничого і енергетичного устаткування фірмою, визначте: а) середній коефіцієнт використання; б) моду та медіану даного ряду розподілу; в) дисперсію та середнє квадратичне відхилення. г) коефіцієнт варіації. Зробіть висновки. Коеф.вик., % Кільк.од. до 80 16 80-85 22 85-90 8 90 і вище 4 Разом 50 Задача 5. Виробництво продукції підприємства за роками характеризується даними : Рік виробництво продукції, тис.грн. 1995 100 1996 120 1997 135 1998 145 1999 160 2000 170 Для аналізу ряду динаміки визначте: 1) абсолютні прирости, темпи зростання і темпи приросту (ланцюгові й базисні), а також абсолютний вміст одного процента приросту. Отримані показники зведіть у таблицю; 2) середньорічне виробництво продукції; 3) середньорічний абсолютний приріст продукції; 4) базисні темпи зростання через взаємозв'язок ланцюгових темпів зростання; 5) середньорічний темп зростання й приросту. Побудуйте діаграму динаміки виробництва продукції. Зробіть висновки. Задача 6. Є такі дані про реалізацію капусти на двох ринках у вересні та жовтні 1999р., наведені у таблиці. Визначте: 1) індивідуальні індекси цін і фізичного обсягу; 2) загальний індекс цін; 3) загальний індекс фізичного обсягу; 4) загальний індекс товарообігу; 5) суму економії (перевитрат) від зміни цін. Покажіть взаємозв'язок цих індексів і зробіть висновки Ринок Ціна 1 кг, грн. продано капусти, т 09.99 10.99 09.99 10.99 1 0,15 0,14 120 160 2 0,17 0,15 160 200
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову