0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Статистика (ID:333694)

Тип роботи: контрольна
Дисципліна:Статистика
Сторінок: 10
Рік виконання: 2020
Вартість: 200
Купити цю роботу
Зміст
Тема №6 Задача № 10. Виробництво ковбасних виробів за 2000-2011р.р. характеризується такими даними: Р і к 2008 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 Виробництво, тис. тонн 900 274 213 206 155 160 175 167 Визначити: 1. За 2013 - 2019 рр. абсолютні прирости, темпи зростання, темпи приросту – ланцюгові і базисні (до 2013 р.); абсолютне значення одного відсотка приросту для кожного року; середній рівень ряду; ередньорічний абсолютний приріст, середній темп зростання, середній темп приросту. 2. За 2008 - 2013 рр.. середньорічний темп зростання і середньорічний темп приросту. Зробити висновки. Тема №8 Задача № 4. Випущено готових виробів на 19 000 грн. З них реалізовано на 18500 грн. Крім того реалізовано виробів, що не відповідають технічним умовам на 2000 грн. Реалізовано відходів на суму 300 грн. Надійшли платежі за роботи промислового характеру на 1300 грн. Вартість поточного ремонту власного устаткування 1500 грн. Розрахувати обсяг реалізованої продукції. Задача № 10. У звітному періоді заводом (у фактично діючих цінах), в основних цехах було вироблено готових виробів на суму 4200 тис. грн., з них відвантажено покупцям і сплачено ними 3800 тис. грн., вироблено напівфабрикатів на суму 2350 тис. грн, фактично спожито у своєму виробництві - на 1200 тис. грн., призначено до реалізації – на 900 тис. грн., реалізовано – на 800 тис. грн., виконано робіт промислового характеру за замовленням зі сторони (роботи оплачені) – на 380 тис. грн.. Виконано ремонт заводського виробничого устаткування: капітальний на суму 340 тис. грн., поточний – на 120 тис. грн.,; залишки незавершеного виробництва на початок року – 300 тис. грн., на кінець року – 210 тис. грн.. Крім того надійшли платежі на сум 760 тис. грн. за продукцію, відвантажену в кінці попереднього періоду. Визначити вартісні показники продукції. Тема №9 Задача № 4. У першому півріччі (181 календарний день) максимально можливий фонд робочого часу становив 97 600 людино-днів, цілодобові простої – 360 людино-дні. Неявки становили – 53 600 людино-дні, у тому числі чергові відпустки – 8800, вихідні та святкові дні – 38400 людино-днів. Робочих днів у періоді було 128. Обчислити середню спискову, середню явочну та середню чисельність фактично працюючих. Задача № 11. Відомо, що за червень по підприємству відпрацьовано 57 450 люд-днів, неявки на роботу – 8 900 люд-днів, у тому числі святкові та вихідні – 5 200 люд-днів, чергові відпустки – 2 440 люд-днів. Кількість робочих днів на підприємстві у червні -23. Визначити календарний, табельний та максимально можливий фонди робочого часу, середню спискову, середню явочну та середню чисельність фактично працюючих на підприємстві. Тема №10 Задача № 8. Визначити індекси середньої місячної заробітної плати змінного, фіксованого складу та структурних зрушень, а також зміну фонду заробітної плати за рахунок зміни чисельності працівників по регіонах та рівня їх середньої місячної заробітної плати. Зробити висновки. Області Середньоспискова чисельність працівників по регіонам за періодами, тис. чол. Фонд заробітної плати за періодом, тис. грн. 2000 2001 2000 2001 Вінницька 531 500 84 429 107 500 Сумська 401 381 77 794 98 679 Київська 469 444 113 029 140 748 Тема №11 Задача № 4. За звітний квартал обсяг продукції м’ясокомбінату та витрати часу робочими представлені даними у таблиці : Продукція Випуск продукції, т Відпрацьовано, л-годин Ковбасні вироби 3 460 79 580 Пельмені 1 042 63 562 Оптова ціна 1 тони ковбасних виробів становить 2 040 грн., 1 тони пельменів – 1 300 грн.. Обчислити : 1. Прямі та обернені показники продуктивності праці. 2. Рівень продуктивності праці у вартісному вираженні. 3. Динаміку продуктивності праці, застосовуючи методику академіка Струміліна, якщо відомо що продуктивність праці базисного періоду ковбасних виробів становила 40 кг., а пельменів – 17 кг. за годину. Задача № 9. У таблиці наведені умовні дані про випуск чотирьох виробів на підприємстві: Виріб Випуск, тис од. Загальні витрати робочого часу, л-год Витрати праці на 1 тис. од. за нормою, л-год Січень Лютий Січень лютий А 400 200 2000 800 6 Б 200 400 1400 2000 8 В 300 - 1100 - 5 Г - 250 - 1200 4 Визначити: 1. Індекси динаміки продуктивності праці з використанням фактичної базисної та нормативної трудомісткості конкретних виробів. 2. Економію витрат праці за рахунок зростання її продуктивності. 3. Ступінь виконання встановлених норм на підприємстві за кожний місяць. Задача № 3. У таблиці наведені дані про діяльність хлібокомбінату за звітний період. Показник Базисний рік Звітний рік Середньоспискова чисельність працюючих, чол. 450 470 Обсяг продукції у порівняльних цінах, тис.грн. 603 724 Визначити : 1. Динаміку продуктивності праці. 2. Абсолютну зміну обсягу виробництва продукції за рахунок впливу окремих факторів. Зробити висновки.
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову