0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Статистика (ID:446880)

Тип роботи: контрольна
Дисципліна:Статистика
Сторінок: 2
Рік виконання: 2020
Вартість: 35
Купити цю роботу
Зміст
На підставі наведених даних у таблиці про зміни цін і обсягу реалізації у січні та лютому поточного року, визначити: 1. Індивідуальні індекси цін та фізичного обсягу реалізації 2. Загальний індекс цін та абсолютну економію (перевитрати) коштів населення від зміни цін 3. Загальний індекс фізичного обсягу реалізації продукції 4. Індекс товаробігу 5. Індекс Ласпейреса 6. Загальний індекс середньої ціни змінного складу 7. Загальний індекс середньої ціни фіксованого складу 8. Загальний індекс структурних зрушень в цілому по всіх виробах Таблиця 4 – Ціна та обсяг реалізації окремих видів продукції назва продукції ціна за 1 т, грн. обсяг реалізації, т січень лютий січень лютий апельсин 3700 4200 140 130 мандарин 4500 4300 180 160
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
На підставі наведених даних у таблиці про зміни цін і обсягу реалізації у січні та лютому поточного року, визначити: 1. Індивідуальні індекси цін та фізичного обсягу реалізації 2. Загальний індекс цін та абсолютну економію (перевитрати) коштів населення від зміни цін 3. Загальний індекс фізичного обсягу реалізації продукції 4. Індекс товаробігу 5. Індекс Ласпейреса 6. Загальний індекс середньої ціни змінного складу 7. Загальний індекс середньої ціни фіксованого складу 8. Загальний індекс структурних зрушень в цілому по всіх виробах Таблиця 4 – Ціна та обсяг реалізації окремих видів продукції назва продукції ціна за 1 т, грн. обсяг реалізації, т січень лютий січень лютий апельсин 3700 4200 140 130 мандарин 4500 4300 180 160