0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Статистика (ID:447903)

Тип роботи: контрольна
Дисципліна:Статистика
Сторінок: 4
Рік виконання: 2021
Вартість: 100
Купити цю роботу
Зміст
Задача 1 Є дані про виробництво молока в КСП області (тис.т), в межах якої виникли зміни: Рік 1998 1999 2000 2001 2002 2003 В старих межах, тис.т 6,7 8,1 8,7 - - - В нових межах, тис.т - - 13,1 12,4 13,5 14,2 Необхідно: провести змикання рядів динаміки до порівнювального виду Задача 2 Є такі дані про залишки вкладів населення у комерційних банках України за 1995-2000 рр., млн.грн.: Роки 1995 1996 1997 1998 1999 2000 Залишки вкладів 616 1227 2297 3089 4283 6580 Визначити: а) ряд виду динаміки; б) базисні та ланцюгові показники ряду динаміки (абсолютний приріст, темп зростання, темп приросту, абсолютне значення одного проценту приросту); в) середній рівень та середні з аналітичних показників (середній абсолютний приріст, середній темп зростання, середній темп приросту). Зробіть висновки. Задача 3 Залишки оборотних коштів підприємства становили, тис.грн.: на 01.01.03 – 185; 01.4.03 – 240; 01.07.03 – 215; 01.10.03 – 225; на 01.01.04 – 230. Визначте середньорічний залишок оборотних коштів. Задача 4 Відомі такі дані про реалізацію м’яса в торгівельній межі магазинів міста: Продукція Ціна за 1 кг (грн.) Продано, ц Базисний період Звітний період Базисний період Звітний період Яловичина 12,1 13,8 551 573 Свинина 19,1 20,5 933 955 Визначити: 1) загальний індекс фізичного обсягу продукції; 2) абсолютний приріст (зменшення) реалізації товару. Зробити висновки. Задача 5 За двома підприємствами харчової промисловості є такі дані про обсяг та ціни реалізації шоколадних цукерок: Підприємство Обсяг виробництва, т Ціна реалізації однієї тони, тис.грн. Базисний період Звітний період Базисний період Звітний період А 120 150 630 700 Б 140 165 680 720 Визначити індекси середнього рівня ціни змінного, фіксованого складу та структурних зрушень. Зробити висновки.
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Задача 1 Є дані про виробництво молока в КСП області (тис.т), в межах якої виникли зміни: Рік 1998 1999 2000 2001 2002 2003 В старих межах, тис.т 6,7 8,1 8,7 - - - В нових межах, тис.т - - 13,1 12,4 13,5 14,2 Необхідно: провести змикання рядів динаміки до порівнювального виду Задача 2 Є такі дані про залишки вкладів населення у комерційних банках України за 1995-2000 рр., млн.грн.: Роки 1995 1996 1997 1998 1999 2000 Залишки вкладів 616 1227 2297 3089 4283 6580 Визначити: а) ряд виду динаміки; б) базисні та ланцюгові показники ряду динаміки (абсолютний приріст, темп зростання, темп приросту, абсолютне значення одного проценту приросту); в) середній рівень та середні з аналітичних показників (середній абсолютний приріст, середній темп зростання, середній темп приросту). Зробіть висновки. Задача 3 Залишки оборотних коштів підприємства становили, тис.грн.: на 01.01.03 – 185; 01.4.03 – 240; 01.07.03 – 215; 01.10.03 – 225; на 01.01.04 – 230. Визначте середньорічний залишок оборотних коштів. Задача 4 Відомі такі дані про реалізацію м’яса в торгівельній межі магазинів міста: Продукція Ціна за 1 кг (грн.) Продано, ц Базисний період Звітний період Базисний період Звітний період Яловичина 12,1 13,8 551 573 Свинина 19,1 20,5 933 955 Визначити: 1) загальний індекс фізичного обсягу продукції; 2) абсолютний приріст (зменшення) реалізації товару. Зробити висновки. Задача 5 За двома підприємствами харчової промисловості є такі дані про обсяг та ціни реалізації шоколадних цукерок: Підприємство Обсяг виробництва, т Ціна реалізації однієї тони, тис.грн. Базисний період Звітний період Базисний період Звітний період А 120 150 630 700 Б 140 165 680 720 Визначити індекси середнього рівня ціни змінного, фіксованого складу та структурних зрушень. Зробити висновки.