0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Технологія та аспекти приготування гарячих соусів у ресторанному господарстві. Соуси-гелі (ID:180303)

Тип роботи: курсова
Дисципліна:Технічні науки
Сторінок: 42 з додатками
Рік виконання: 2016
Вартість: 120
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ ВСТУП РОЗДІЛ І Значення, класифікація соусів та їх складові 1.1. Історія соусів та їх значення у харчуванні людини…………………… 1.2. Класифікація соусів……………………………………………………... 1.3. Властивості складових елементів соусів. Спеції у приготуванні соусів………………………………………………………………………………… РОЗДІЛ ІІ Технологічний процес приготування гарячих соусіів у підприємствах ресторанного господарства 2.1. Організація роботи гарячого цеху на лінії приготування гарячих соусів………………………………………………………………………………… 2.2. Технологічний процес приготування гарячих соусів…………………. 2.3. Соуси-гелі………………………………………………………………... 2.4. Вимоги до якості гарячих соусів. Умови та терміни зберігання…….. РОЗДІЛ ІІІ Дослідження та аналіз асортименту гарячих соусів та технологічного процесу їх приготування на прикладі ресторана «Япі» 3.1. Характеристика ресторана «Япі»………………………………………. 3.2. Технологія приготування гарячих соусів та соусів-гелів у ресторані «Япі»………………………………………………………………………………… ВИСНОВКИ………………………………………………………………….. СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ……………………………………. ДОДАТКИ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову