0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Удосконалення технології хлібців з використанням нетрадиційних видів борошна (ID:722570)

Тип роботи: магістерська
Дисципліна:Технічні науки
Сторінок: 20
Рік виконання: 2022
Вартість: 3000
Купити цю роботу
Зміст
Розділ 3. ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНЕ ОБҐРУНТУВАННЯ ВИКОРИСТАННЯ НЕТРАДИЦІЙНИХ ВИДІВ БОРОШНА У ТЕХНОЛОГІЇ ХЛІБЦІВ ТА ДОСЛІДЖЕННЯ ЇХ ВПЛИВУ НА ЯКІСТЬ НОВОЇ ПРОДУКЦІЇ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Висновки до 3 розділу - Проведено розрахунок харчової, біологічної цінності та показників безпечності нових удосконалених хлібців. - Розроблено рецептурний склад та технологічну схему виготовлення хлібців з використанням нетрадиційного борошна. - Визначено терміни зберігання нових удосконалених хлібців з використанням нетрадиційного борошна. Одержані результати дозволяють зробити висновок, що отримані удосконалені безглютенові хлібці характеризуються високими показниками якості, а також високою біологічною та харчовою цінністю та можуть бути рекомендовані для дієтичного та профілактичного харчування широкими верствами населення.
Інші роботи з даної категорії: