0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Курсова НАССР (Розроблення документації системи управління безпекою сметани 10 % на молокопереробному підприємстві. (ID:286133)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 60
Рік виконання: 2018
Вартість: 400
Купити цю роботу
Зміст
ВСТУП ................................................................................................................................... 3 РОЗДІЛ 1. СИСТЕМА УПРАВЛІННЯ БЕЗПЕКОЮ ЯК ГАРАНТ ВИРОБНИЦТВА КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНЇ ПРОДУКЦІЇ ................................ 6 1.1Аналіз системи НАССР у молокопереробній промисловості ................................... 6 1.2Методологія розроблення системи безпечності харчових продуктів - НАССР ... 9 РОЗДІЛ 2. РОЗРОБЛЕННЯ БЛОК-СХЕМИ ВИРОБНИЦТВА ХАРЧВОГО ПРОДУКТУ ......................................................................................................................... 18 2.1 Опис технологічного процесу виробництва сметани 10% термостатним способом ............................................................................................................................ 18 2.2. Способи надходження сировини на підприємство ................................................ 21 РОЗДІЛ 3. РОЗРОБЛЕННЯ ДОКУМЕНТАЦІЇ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ БЕЗПЕКОЮ СМЕТАНИ 10% ......................................................................................... 22 3.1. Опис продукції та визначення її використання за призначенням ........................ 22 3.2. Визначення та аналіз потенційно небезпечних чинників при виробництві сметани 10% жирності .................................................................................................. 24 3.3. Визначення критичних точок контролю ................................................................ 28 РОЗДІЛ 4. РОЗРОБЛЕННЯ РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО ВПРОВАДЖЕННЯ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ БЕЗПЕКОЮ ХАРЧОВОГО ПРОДУКТУ НА ОСНОВІ ПРИНЦИПІВ НАССР ........................................................................................................ 31 ВИСНОВОК ........................................................................................................................ 36 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ ....................................................................... 37 Додаток 1 ...................................................................................................................... 39 Додаток 2 ...................................................................................................................... 40 Додаток 3 ...................................................................................................................... 43 Додаток 4 ...................................................................................................................... 52 Додаток 5 ...................................................................................................................... 56 Додаток 6 ...................................................................................................................... 58 Додаток 7 ...................................................................................................................... 60
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
РОЗДІЛ 3. РОЗРОБЛЕННЯ ДОКУМЕНТАЦІЇ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ БЕЗПЕКОЮ СМЕТАНИ 10% 3.1. Опис продукції та визначення її використання за призначенням В таблиці 3.1. наведено опис сметани 10% жирності ТМ «Чайка», який містить у собі інформацію стосовно показників безпечності: склад, фізичні та хімічні характеристики, вид обробки, пакування, термін та умови зберігання та метод збуту. Слід зазначити, що стандарт ISO 22000 [7] також вимагає складання опису кожного інгредієнту.... Визначення передбачуваного способу споживання харчового продукту є надзвичайно важливим для подальшого розроблення плану НАССР. Воно повинно базуватися на типовому очікуваному способі вживання харчового продукту кінцевими користувачами. Передбачуваними споживачами сметани 10% жирності є населення усіх вікових категорій без обмежень, за винятком особливо уразливих груп споживачів, осіб, хворих на захворювання шлунково-кишкового тракту та тих, що мають алергічні реакції на молоко та молочні продукти, тобто інтолерантних до лактози. У таблиці 3.2 наведено усі інгредієнти та допоміжні матеріали для виробництва сметани 10% жирності, а також нормативні документи, у яких наведені вимоги до них..... 3.2. Визначення та аналіз потенційно небезпечних чинників при виробництві сметани 10% жирності Для визначення усіх потенційно небезпечних чинників, які мають місце на всіх етапах виробництва сметани 10% жирності використовують «дерево прийняття рішень»... Результати аналізу ідентифікованих небезпечних чинників оформлено у вигляді додатку 3, де наведені заходи керування та запобігання появи, усунення або зменшення небезпечного чинника до гранично-допустимого рівня. У таблиці 3.4 наведено перелік запобіжних дій кожного ідентифікованого небезпечного чинника, тобто заходи, які потрібно здійснити на кожному етапі технологічного процесу виготовлення сметани 10 % жирності....
Інші роботи з даної категорії: