0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Дослідження впливу теоретичної натуральної лужності соків на якість сиропу (ID:302465)

Тип роботи: дипломна
Сторінок: 74+креслення та презентація
Рік виконання: 2020
Вартість: 1500
Купити цю роботу
Зміст
АНОТАЦІЯ………………………………………………………………. 2 ЗМІСТ…………………………………………………………………… 5 ВСТУП…………………………………………………………………… 7 1 ОГЛЯД ЛІТЕРАТУРИ………………………………………………….. 10 2 ОБ’ЄКТИ І МЕТОДИ ДОСЛІДЖЕНЬ………………………………… 21 2.1 ОБ’ЄКТИ ДОСЛІДЖЕНЬ………………………………………………. 21 2.2 МЕТОДИ ДОСЛІДЖЕНЬ……………………………………………….. 21 2.2.1 МЕТОДИКА ВИЗНАЧЕННЯ ВМІСТУ -АМІННОГО АЗОТУ В БУРЯКУ…………………………………………………………………… 21 2.2.2 МЕТОДИКА ВИЗНАЧЕННЯ ВМІСТУ -АМІННОГО АЗОТУ В ДИФУЗІЙНОМУ СОКУ………………………………..……………….. 21 2.2.3 МЕТОДИКА ВИЗНАЧЕННЯ ВМІСТУ САХАРОЗИ У ДИФУЗІЙНОМУ СОКУ…………………………………………………. 22 2.2.4 МЕТОДИКА ВИЗНАЧЕННЯ СУХИХ РЕЧОВИН ДИФУЗІЙНОГО СОКУ……………………………………………………………………. 22 2.2.5 МЕТОДИКА ВИЗНАЧЕННЯ РН ДИФУЗІЙНОГО СОКУ…………… 23 2.2.6 МЕТОДИКА ВИЗНАЧЕННЯ ВМІСТУ САХАРОЗИ В СОКУ НА ВИПАРКУ……………………………………………………………….. 23 2.2.7 МЕТОДИКА ВИЗНАЧЕННЯ ВМІСТУ СУХИХ РЕЧОВИН СОКУ НА ВИПАРКУ…………………………………………………………… 23 2.2.8 МЕТОДИКА ВИЗНАЧЕННЯ ЗАБАРВЛЕНОСТІ В ОДИНИЦЯХ ОПТ. ГУСТ (ІСUMSА)…………………………………………………. 23 2.2.9 МЕТОДИКА ВИЗНАЧЕННЯ ВМІСТУ ЦУКРУ В СИРОПІ………… 24 2.2.10 МЕТОДИКА ВИЗНАЧЕННЯ ВМІСТУ СУХИХ РЕЧОВИН В СИРОПІ…………………………………………………………………… 24 2.2.11 МЕТОДИКА ВИЗНАЧЕННЯ ВМІСТУ СОЛЕЙ КАЛЬЦІЮ У СОКУ НА ВИПАРКУ ТА В СИРОПІ………………………………………….. 24 2.2.12 МЕТОДИКА ВИЗНАЧЕННЯ НАТУРАЛЬНОЇ ЛУЖНОСТІ СОКУ І САТУРАЦІЇ………………………………………………………………. 25 2.2.13 МЕТОДИКА ВИЗНАЧЕННЯ КОЛЬОРОВОСТІ ЦУКРУ…………… 25 2.2.14 МЕТОДИКА ВИЗНАЧЕННЯ МАСОВОЇ ЧАСТКИ ЗОЛИ В ЦУКРІ-ПІСКУ КОНДУКТОМЕТРИЧНИМ МЕТОДОМ……………………… 26 3 ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНА ЧАСТИНА…………………………………. 28 4 ОПТИМІЗАЦІЯ ДОСЛІДНИХ ДАНИХ………………………………. 50 5 РОЗРАХУНКИ ЕКОНОМІЧНОЇ ЕФЕКТИВНОСТІ…………………. 52 ВИСНОВКИ І РЕКОМЕНДАЦІЇ……………………………………… 56 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ………………………………. 69 ДОДАТКИ………………………………………………………………. 70
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
При прийманні цукрових буряків зідно з ДСТУ 4327:2013 «Коренеплоди цукрового буряка для промислового переробляння. Технічні умови» визначають такі показники: фізичний стан, вміст цвітушних, підв’ялених, механічно пошкоджених, муміфікованих, підморожених, загнилих коренеплодів, масову частку зеленої маси та цукристість [10]. Щоб отримувати більш якісну сировину та знизити собівартість виробництва згідно Директиви Ради ЄС № 2001/111/ЄС з 1 вересня 2022 року при прийомі буряків, визначатимуть показники вмісту калію, натрію та альфа-амінного азоту [38]. Азот є найважливішою поживною речовиною, яка впливає на врожайність цукрових буряків. Існують розчинні азотні сполуки, котрі не можна видалити під час очищення соку. Вони негативно впливають на вихід цукру (чим вищий рівень азоту, тим менший вміст біологічного цукру), викликають втрати лужності у соках і тим самим зменшують їх термостійкість, збільшують втрати цукру в мелясі та зменшують якість білого цукру через формування кольору меланоїдинами [39]. На підвищення вмісту в коренеплодах α-амінного азоту впливають кліматичні умови, склад добрив, які вносяться, а також вкрай сильно впливають хвороби, які проявляються не в кагатах, а ще в полі, в процесі вегетації. І сьогодні є всі умови для розвитку цих хвороб: короткі сівозміни, система обробітку ґрунту без обороту пласта, інтенсивне застосування пестицидів у всіх ланках сівозміни погіршують стан ґрунтів [40].