0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 08:30 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Процеси та апарати харчових виробництв (ID:600663)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 22
Рік виконання: 2022
Вартість: 700
Купити цю роботу
Зміст
ВСТУП…………………………………………………………………………….4 1 ТЕОРЕТИЧНА ЧАСТИНА 1.1. Описання об’єкта проектування…………………………………………5 1.2. Місце та призначення об’єкта проектування в технологічній схемі…7 2 РОЗРАХУНКОВА ЧАСТИНА 2.1. Тепловий розрахунок……………………………………………………9 3 УМОВИ БЕЗПЕЧНОЇ ЕКСПЛУАТАЦІЇ ОБꞌЄКТА ПРОЕКТУВАННЯ ТА ПИТАННЯ ЕКОЛОГІЇ…………………………………………………………16 ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ……………………………………………….20 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ…………………………………21 ДОДАТКИ………………………………………………………………………22
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Раціональне та ефективне використання теплової енергії є сьогодні визначальним фактором у виборі стратегії технічного та технологічного переозброєння підприємств. Якість, ціна, надійність, економічність та доступність сервісного обслуговування – ось ті критерії, на які орієнтується більшість організацій, що приймають рішення щодо закупівлі необхідного обладнання. Наочність і очевидність техніко-економічних переваг новітніх технічних і технологічних рішень, порівняно з морально застарілим обладнанням, є основною та необхідною умовою, яка має враховуватися при виборі відповідного обладнання. Але найважливішим критерієм вибору апарату є його економічна обґрунтованість. Економія тепло-ресурсів дозволяє знизити ціну на продукцію, що виготовляється, що не мало важливо в умовах жорсткої конкуренції. Вибір режимів пастеризації зумовлюється технологічними умовами і властивостями продукту. При вмісті в продукті компонентів, відмінних низької термостійкості, потрібно застосовувати тривалу пастеризацію. Процес тривалої пастеризації хоч і забезпечує надійне знищення патогенних мікробів і найменшу зміну фізико-хімічних властивостей молока, однак вимагає великих витрат, пов'язаних з використанням малопродуктивного обладнання. Пастеризаційні установки трубчастого типу призначені для пастеризації в потоку молока і зливання. Всі установки забезпечуються системами автоматичного контролю і регулювання температури пастеризації. По продуктивності трубчасті пастеризатори не поступаються пластинчатим пастеризаторам. Метою курсової роботи є: чітке уявлення об’єкту проектування його технологічне призначення і процеси що відбуваються в ньому, опанувати методику розрахунку даного об’єкта