0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Характеристика, асортимент сировини. Страви та гарніри з макаронних виробів. (ID:81307)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 52
Рік виконання: 2010
Вартість: 300
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ ВСТУП 3 РОЗДІЛ І. АСОРТИМЕНТ МАКАРОННИХ ВИРОБІВ, ХАРЧОВА ЦІННІСТЬ. 5 1.1. СПОЖИВНІ ВЛАСТИВОСТІ, ХІМІЧНИЙ СКЛАД ТА ЕНЕРГЕТИЧНА ЦІННІСТЬ СИРОВИНИ МАКАРОННИХ ВИРОБІВ. 5 1.2. КЛАСИФІКАЦІЯ ТА АСОРТИМЕНТ МАКАРОННИХ ВИРОБІВ. 5 1.3. СИРОВИНА. ПІДГОТОВКА ДО ВИРОБНИЦТВА. 8 1.4. ХАРАКТЕРИСТИКИ ПОКАЗНИКІВ. 10 1.5. ВИЗНАЧЕННЯ ЯКОСТІ МАКАРОННИХ ВИРОБІВ. 12 1.6. ДЕФЕКТИ МАКАРОННИХ ВИРОБІВ. 14 РОЗДІЛ ІІ. СТРАВИ З МАКАРОННИХ ВИРОБІВ 17 2.1.ЗНАЧЕННЯ СТРАВ З МАКАРОННИХ ВИРОБІВ. 17 2.2. ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ СТРАВ ІЗ МАКАРОННИХ ВИРОБІВ. 19 2.3. СТРАВИ З МАКАРОННИХ ВИРОБІВ. 20 ВИСНОВКИ 22 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 24 ДОДАТКИ 25
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову