0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Експертна оцінка якості солоної риби (ID:105044)

Тип роботи: курсова
Дисципліна:Товарознавство
Сторінок: 30
Рік виконання: 2014
Вартість: 300
Купити цю роботу
Зміст
Вступ Розділ 1. Аналітичний огляд літератури 1.1. Роль та завдання експертизи у товарознавстві 1.2. Класифікація та асортимент риби солоної 1.3. Риба солона як об’єкт експертизи Розділ 2. Експериментальне дослідження якості риби солоної 2.1. Мета та характеристика об’єктів дослідження 2.2. Постановка експерименту та методики дослідження 2.3 Аналіз результатів дослідження Висновки Список використаних джерел Додатки
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Об’єктом дослідження є риба солона, а саме оселедці. Предметом є експертиза якості риби солоної. Метою курсової роботи є проведення експертизи якості риби солоної. Завданнями, які вирішуються у даній роботі є: • аналітичний огляд літератури, що стосується обраного об’єкту експертизи; • визначення ролі експертизи у товарознавстві; • вивчення класифікації та асортименту риби солоної, як об’єкта експертизи; • дослідження якості риби солоної за органолептичними показниками.