0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Проаналізувати динаміку кількості публічних та приватних акціонерних товариств в Україні за останні п’ять років (представити результати в таблиці). (ID:1058817)

Тип роботи: інше
Дисципліна:Товарознавство
Сторінок: 7
Рік виконання: 2024
Вартість: 500
Купити цю роботу
Зміст
Проаналізувати динаміку кількості публічних та приватних акціонерних товариств в Україні за останні п’ять років (представити результати в таблиці). Проаналізувати в розрізі регіонів України темпи розвитку корпорацій (АТ) за останні 5 років. Результати представити в таблиці. Скласти таблицю, в якій відобразити частку АТ за галузями економіки. Охарактеризувати органи управління акціонерним товариством (скласти органіграму, надати коментарі). Відобразити практику регулювання конфліктів інтересів у акціонерному товаристві. Проаналізувати порядок роботи правління АТ: автономність роботи членів правління, взаємодія в інтересах єдиної стратегії товариства, підготовка та проведення засідань правління, відповідальність членів правління.
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
За даними таблиці та діаграм можна зробити висновок про скорочення загальної кількості акціонерних товариств протягом 2018-2022 рр. Кількість приватних акціонерних товариств зменшувалася більшими темпами, ніж публічних акціонерних товариств. Проте, надмірна кількість відкритих акціонерних товариств не відповідають статусу публічних. Дана ситуація більшою мірою обумовлена законодавчими умовами та приватизаційними процесами. Згідно даних Державного комітету статистики станом на 01 січня 2023 року в Україні зареєстровано 2 186 публічних акціонерних товариств та 5076 приватних акціонерних товариств. Побудувати таблицю «Порівняльна характеристика ПАТ та ПрАТ» за аспектами: 1) система управління; 2) капітал; 3) засновники Аспекти Публічні акціонерні товариства Приватні акціонерні товариства Система управління Корпоративне управління Засновницьке управління Капітал Відкритий Закритий Засновники Акціонери Засновники або самі акціонери
Інші роботи з даної категорії: